Dincă susține că nu a spus adevărul în fața anchetatorilor, iar Alexandra este în viață.

De asemenea, Gheorghe Dincă susține că „nu a fost apărat așa cum trebuie” și oferă declarații halucinante. El și-a retras declarațiile susținând că nu le-a omorât pe cele două adolescente.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susţine că o astfel de „stratregie” a fost anticipată, considerând că Gheorghe Dincă „își bate joc de toată lumea”.

„Spune că nu a fost apărat cum trebuie, că nu i s-a dat dreptul să îşi ia el un avocat şi mai spune că el nu a omorât pe niciuna dintre fete. Noi am prevăzut strategia asta de la început. Îşi bate joc de toată lumea. La fel şi Risipiţeanu, care acum stă la puşcărie la izolare, pe banii noştri, deşi înainte de pandemie cerea să fie eliberat. Dar şi-a dat seama că e bine acolo”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Gheorghe Dincă cere anularea tuturor probelor din dosarul Caracal, deoarece, spune el, că a fost forţat să declare că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza

Tonel Pop este convins că acțiunile criminale ale lui Gheorghe Dincă s-au desfășurat pe o perioadă mult mai mare de timp, nefiind vorba doar despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Dincă trebuie să plătească pentru tot ce a făcut, nu doar aşa, să plătească punct, pentru orice. El făcea lucrurile astea de ani de zile, nu s-a apucat astă vară. Pentru asta trebuie să plătească, alături de toţi complicii săi”, a mai spus Tonel Pop, potrivit romaniatv.net