Evenimentul Zilei > Politica > Rareş Bogdan: Să vă fie ruşine, d-le Ponta! Sunteţi un mitocan
Rareş Bogdan: Să vă fie ruşine, d-le Ponta! Sunteţi un mitocan

Rareş Bogdan: Să vă fie ruşine, d-le Ponta! Sunteţi un mitocan

Realizatorul TV Rareş Bogdan l-a criticat, vineri, pe Victor Ponta, după ce premierul a refuzat, la întâlnirea cu hotelierii, să dea mâna cu preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, care este şi unul dintre cei mai importanţi investitori în turismul hotelier de pe litoral.

Premierul a făcut referire la faptul că Rareş Bogdan a realizat mai multe emisiuni găzduite în complexul lui Murad şi i-a spus investitorului: "Aoleu, să nu vă critice diseară deontolgii. Nu vă compromiteţi cu mine! Vă critică deontolgii dumneavoastra".

Rareş Bogdan a postat, în replică, pe pagina sa de Facebook un răspuns, în care i-a transmis lui Ponta să îi fie ruşine pentru gestul făcut şi îl consideră "un mitocan".

Redăm, mai jos, postarea lui Rareş Bogdan:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));