Evenimentul Zilei > Actualitate > Rapidul își cheamă simbolurile în instanță
Rapidul își cheamă simbolurile în instanță

Rapidul își cheamă simbolurile în instanță

Clubul giuleștean i-a dat în judecată pe Viorel Moldovan și Marian Rada, dar și pe alți patru foști jucători.

Nici după victoria din Ghencea, contra Stelei, formația de lângă Podul Grant nu are liniște. Clubul Rapid și-a dat în judecată doi foști antrenori plus patru foști jucători, decizie ce pare a fi în antiteză cu devotamentul acestora din perioada în care au îmbrăcat tricoul „Farmecului vieții”.

Problema e legată de contracte

Foștii tehnicieni ai trupei giuleștene, Viorel Moldovan și Marian Rada, dar și jucătorii Tibi Bălan, Octavian Abrudan, Ionuț Voicu și Alexandru Păcurar care au fost acționați în instanță de administratorul judiciar și firma VF Insolvență SPRL, a anunțat Tribunalul București.


Primul termen al procesului dintre clubul Rapid și cei șase va avea loc pe 27 martie


Instanța a anunțat că motivul pentru care cei învinuiți au fost chemați în fața judecătorului este legat de „nelegalitatea contractelor”, pe care aceștia le-au avut cu Rapid, întocmite la acea vreme de foștii patroni, Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu.

Actuala conducere rapidistă a luat această decizie în privința celor șase, însă pare a fi destul de bizară deoarece „inculpații” au ajutat enorm trupa „alb-vișinie” în lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Anul trecut, cand Rapidul evolua prin „mocirla” ligii secunde, Moldovan a sărit în sprijinul clubului aducând bani de acasă, iar Rada a acceptat să stea pe banca formației din Giulești luni întregi fără să fie plătit.

„E multă nesimțire, e bătaie de joc!”

Interesant este și faptul că cei șase încă au bani de primit de la Rapid, din perioada în care giuleştenii au trecut prin momente dificile și au ajutat clubul. „Am angajat o casă de avocatură. Nu ştiu ce nemulţumiri are Rapid. Vreau să fiu reţinut şi să nu fac afirmaţii dure. Se pare că aceasta e recunoștința conducătorilor actuali pentru munca pe care am depus-o acolo în condiții foarte dificile. E multă nesimțire. Nu vreau să spun mai multe. La noi, în România, e bătaie de joc! Sunt mulți impostori, parveniți care intră în fotbal!”, a declarat Moldovan, potrivit Dolce Sport.

Acţiunea a fost înaintată pe data de 3 februarie, iar primul termen al procesului a fost stabilit pentru 27 martie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.