Turcan le propune lui Boc, Blaga și Paleologu un pact anti-USL

Turcan le propune lui Boc, Blaga și Paleologu un pact anti-USL

Vicepreședintele PDL Raluca Turcan le-a propus astăzi candidaților la șefia partidului, Emil Boc, Vasile Blaga și Toader Paleologu, încheierea unui pact vizând un mesaj comun al democrat-liberalilor de poziționare anti-USL.

”Dincolo de dezbaterea internă, legată de platformele şi viziunile candidaţilor la conducerea PDL, partidul trebuie să-şi consolideze poziţionarea faţă de stânga PSD-PNL. Şi pentru a păstra solidaritatea internă, dar şi pentru a da forţă unui mesaj politic al partidului în această perioadă de campanie internă, candidaţii şi echipele lor pot face un pact vizând un mesaj politic comun, care să promoveze diferenţele (atuurile) majore ale PDL faţă de PSD şi PNL (USL)”, susține Turcan într-un comunicat de presă.  În opinia sa, ”pactul poate reprezenta o declarație de poziție a PDL, punctând elementele de diferențiere față de USL”.

Raluca Turcan menționează asumarea de către democrat-liberali a guvernării într-o periadă extrem de dificil, ”soluțiile realiste” pentru relansarea economică, precum și pentru reformarea și modernizarea statului.  ”PSD si PNL sunt preocupate de conservarea stării de fapt, de protecţia excesivă în scopuri populiste a unor privilegiaţi ai tranziţiei în detrimentul generaţiilor viitoare. PNL şi PSD reprezintă o stângă învechită care îşi doreşte puterea cu orice preţ, chiar cu preţul susţinerii unor măsuri iresponsabile care ar distruge economia şi ar amaneta viitorul românilor”, consideră Raluca Turcan.

Ne puteți urmări și pe Google News