Evenimentul Zilei > Monden > Raluca, din nou cu Pepe? Dovada că încă îl mai iubește
Raluca, din nou cu Pepe? Dovada că încă îl mai iubește

Raluca, din nou cu Pepe? Dovada că încă îl mai iubește

Raluca și Pepe au divorțat. Relația lor însă a rămas una amicală. Asta și de dragul celor două fiice pe care le au. Un detaliu din casa brunetei stârnește însă o întrebare importantă. Mai este oare Raluca Pascu încă îndrăgostită de Pepe?

Raluca și Pepe au divorțat cu destul de multă vâlvă în presa autohtonă. Fanii au fost cu ochii pe ei pe tot parcursul scandalului. Vedetele și-au reproșat multe și a durat ceva până ca lucrurile să intre pe un făgaș normal.

Raluca și Pepe au ajuns la sentimente mai bune

Cei doi însă au ajuns ulterior la sentimente mai bune și au făcut pace, de dragul familiei pe care au construit-o împreună. Un detaliu din casa Ralucăi însă a stârnit imaginația. Oare este Raluca Pascu încă îndrăgostită de Pepe? , se întreabă retetesivedete.ro .

Cântărețul a suferit foarte mult în urma divorțului, conform spuselor prietenei lui bune, Oana Roman. Însă a rămas în relații bune cu fosta soție, de dragul celor două fiice ale lor, Rosa și Maria. Chiar el spunea acum ceva timp, la emisiunea lui Măruță, că a făcut pace cu cea pe care a iubit-o.

”Despre copii este vorba, dar și despre cei aproape 9 ani împreună”

„Vorbim zilnic, deci e clar că nu mai există discuții. Nu putem să lăsăm orgoliul și frustrarea sau orice alt sentiment negativ să ne acopere dragostea pentru copii. Despre copii este vorba, dar și despre cei aproape 9 ani împreună”, a transmis Pepe la momentul respectiv.

 Raluca Pascu, îndrăgostită în continuare de Pepe? Ține poze cu ei doi în casă

În această dimineață, Raluca a urcat pe Instagram o serie de filmulețe în care fiica sa, Rosa, cânta în fața televizorului. Mama sa era cea care o filma. În spatele Rosei se putea observa clar un detaliu care ridică o serie de întrebări. La loc de cinste sub televizor stătea o poză înrămată cu Raluca și Pepe, făcută probabil pe vremea când cei doi era fericiți împreună. Întrebările revin despre perioada de aur a cuplului de care Raluca ar putea să fi rămas marcată sau, cine știe, mai este ea îndrăgostită de Pepe?

Citește continuarea pe retetesivedete.ro