Evenimentul Zilei > Monden > Pepe și Raluka formează un cuplu? Artistul rupe tăcerea despre relația cu colega de show
Pepe și Raluka formează un cuplu? Artistul rupe tăcerea despre relația cu colega de show

Pepe și Raluka formează un cuplu? Artistul rupe tăcerea despre relația cu colega de show

Pepe a ținut să lămurească speculațiile legate de o eventuală relație pe care ar avea-o cu colega sa de show, Raluka.

Pepe și Raluka, colega sa din show-ul „Te cunosc de undeva”, formeză un cuplu? Este întrebarea pe care și-o pun din ce în ce mai mulți fani. Aceștia sunt contrariați de faptul că cei doi au început să apară împreună, fiind văzuți cu mai multe ocazii. S-a întâmplat, conform TV Mania, la scurtă vreme după ce cunoscutul artist a semnat actele de divorț cu fosta lui soție, Raluca Pastramă.

Pepe a fost surprins de mai multe ori în compania colegei sale de scenă și emisiune, Raluka. Acest lucru le-a dat de gândit celor care îi urmăresc aparițiile și care ar dori să cunoască toate detaliile vieții sale personale. Pepe și Raluka au avut câteva apariții misterioase și în mediul online, iar acest lucru a determinat presa tabloidă să speculeze asupra faptului că ei ar forma un cuplu.

Pe de altă parte, trebuie spus că Pepe și Raluka petrec destul de mult timp împreună datorită show-ului difuzat de Antena 1. Cei doi sunt concurenți la emisiunea „Te cunosc de undeva!” și au avut ocazia să se cunoască mai bine.

Pepe și Raluka formează un cuplu?

După o perioadă de tăcere, în care a ignorat speculațiile pe tema relației sale cu Raluka, Pepe a decis să spună public ce se întâmplă cu adevărat între ei. Astfel, să pună punct tuturor speculațiilor și interpretărilor. Trebuie spus că Pepe a reacționat destul de târziu la toate aceste zvonuri. A făcut-o, însă, pe canalul lui de Youtube.

Într-un clip el a ținut să precizeze că se înțelege foarte bine cu artista, însă nu s-au gândit că va fi ceva mai mult între ei. Concurentul de la „Te cunosc de undeva” a dorit să precizeze că el și Raluka sunt amici foarte buni și se plac reciproc. Însă doar atât.

„Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi, ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok”, a spus Pepe în clipul pe care l-a postat pe canalul său de YouTube.

Urmează să vedem ce vor înțelege fanii și simpatizanții săi din această mărturisire. Dacă vor continua cu speculațiile pe tema unei eventuale relații ori se vor opri aici.

sursa foto: TV Mania