Evenimentul Zilei > Monden > Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții
Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții

Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții

Se pare că Pepe a scos „armele” în războiul cu Raluca Pastramă. Artistul a cântat o melodie veche de 14 ani, pe care nimeni nu o știa.

Deși s-au certat foarte rău după ce vestea că divorțează a ajuns în presă, se pare că Pepe încă mai are sentimente pentru fosta sa soție, alături de care are și două fetițe.

Recent, artistul a cântat o piesă, live, pe Youtube, iar versurile par să fie dedicate soţiei sale, dar Pepe nu a confirmat această ipoteză.

Pepe a interpretat piesa „Aș vrea să te iert”, mărturisind că a scris-o în urmă cu 14 ani.

„De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt versurile cele mai aprinse din melodie, scrie România Reală.

Cum a început divorțul cu peripeții?

Pepe a făcut anunțul pe internet, prin intermediul unui videoclip.

„Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează.

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe într-un video.

Ulterior divorțul a intrat pe un drum urât, Pepe aflând de o posibilă infidelitate a soției sale.