Evenimentul ZileiActualitateRăfuială cruntă între interlopi în toiul nopții. Străzile, acoperite de sânge

Răfuială cruntă între interlopi în toiul nopții. Străzile, acoperite de sânge

Răfuială cruntă între interlopi în toiul nopții. Străzile, acoperite de sânge
Centrul oraşului Mangalia a devenit scena une reglări de conturi de proporții epice, între proxeneţi.

Mai mulţi bărbaţi de etnie romă s-au bătut crunt în plină stradă, într-o reglare de conturi. Unul dintre ei a scos o macetă din masină, cu gândul de a le da o lecţie rivalilor. Doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiaţi, relatează Observatornews.

Bă, **** ! Vino, ****! Bă, te omor!”

Înainte de lăsarea serii, Mangalia a devenit un teatru de război la propriu. Deciși să-şi marcheze teritoriile, interlopii au oprit maşinile în mijlocul străzii şi s-au luat la bătaie. Totul a culminat cu momentul când unul dintre ei a scos o macetă din maşină, hotărât să le dea o lecţie rivalilor. Întreaga scenă a fost surprinsă de un trecător. Oamenii care au asistat la scenele de o violență acerbă au sunat la 112.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre trei bărbaţi care pe fondul unui conflict spontan s-ar fi agresat fizic cu alţi doi bărbaţi”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța:

Două persoane au fost înjunghiate

În urma altercaţiei, doi dintre indivizi au fost înjunghiaţi şi au ajuns la Spitalul din Mangalia. Unul dintre ei, aflat în stare gravă, a fost transferat la Spitalul Judeţean din Constanţa. Ceilalţi 3, care aveau răni uşoare, au ajuns la secţia de poliţie.

Potrivit Claudiei Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, a fost nevoie de investigații în cazul unuia dintre cei implicați în scandal: „Am fost solicitaţi la Spital Mangalia pentru transferul unui pacient care prezenta plăgi la nivelul toracelui posterior. Pacientul era conştient şi a fost transferat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare”.

Agresorii au fost reţinuţi şi duşi la audieri. Poliţiştii au deschis pe numele lor dosare penale pentru vătămare corporală. Potrivit ReplicadeConstanța, Mangalia este controlată de mai multe grupări interlope. Disputele de putere între clanurile rivale se întâmplă destul de frecvent, unele fiind deosebit de violente.

Citește și Bătaie ca-n vestul sălbatic. Războaiele între interlopi terorizează România


Accesează: