Evenimentul Zilei > EVZ Special > „Puterea umbrei” – Cherchelit cu whisky, Corneliu Vadim Tudor le cere securiștilor penthouse în centrul civic și ARO cu aripioare nichelate!
„Puterea umbrei” – Cherchelit cu whisky, Corneliu Vadim Tudor le cere securiștilor  penthouse în centrul civic și ARO cu aripioare nichelate!

„Puterea umbrei” – Cherchelit cu whisky, Corneliu Vadim Tudor le cere securiștilor penthouse în centrul civic și ARO cu aripioare nichelate!

La Gaudeamus, târgul de carte recent încheiat, a fost lansat un volum extraordinar: „Puterea umbrei...” (Editura Proema). Dialogul dintre generalul Aurel Rogojan și jurnalistul Dan Andronic, întins pe sute de pagini, dezvelește până la os frânturi senzaționale din viața României comuniste și postcomuniste.

Dovadă acest episod-șampanie – marca Rogojan – cu „Tribunul” în rolul principal: „A venit Vadim. «Bătrîne, dai un whisky?». «Da, maestre!». O sticlă, care era începută, a trecut repejor. La următoarea, solicitată bufetului de protocol, i-am ținut companie, mai mult de teama că nu va fi în regulă la întâlnirea cu Generalul (n.r. – Iulian Vlad). Și a început Corneliu Vadim Tudor: «Să-mi rezolvi problema cu apartamentul, vreau la vilă sau penthouse în noul centru civic». Nu auzisem de așa ceva până atunci. «Păi, maestre, nu mi-ați spus că ieri ați fost la primarul general al Capitalei? Acolo se dau casele!». «Nu, că ăla nu face nimic, îi este frică de voi, de la Securitate. Voi trebuie să dați gir. Nu-mi dă nimica, vreau apartament în vilă, vreau și eu confort». «Nu, și noi suntem la mâna primarului, te rog nu-l stresa nici pe ministrul Vlad cu casa ta. Noi n-avem pentru noi, dacă e să discutăm așa»”.

ARO cu aripioare nichelate

„Tribunul” nu s-a lăsat însă ușor: „Apoi îmi zice că vrea un autoturism de teren ARO, cu aripi nichelate și scară exterioară, din lotul de export, neapărat cu număr 1-B și trei cifre. Iar îi spun că nu-i locul unde să solicite așa ceva”.

„Să-mi rezolvi problema cu apartamentul, vreau la vilă sau penthouse în noul centru civic…”, Corneliu Vadim Tudor către Aurel Rogojan

„…Apoi îmi zice că vrea un autoturism de teren ARO, cu aripi nichelate și scară exterioară, din lotul de export”, Aurel Rogojan despre doleanțele lui Vadim

Dacă doriți să achiziționați cartea, trimiteți un mail la ema@proema.ro și se ocupă ei de comanda dvs.