Mihai Voicu(PNL): Mulţumim deputaţilor PDL pentru că s-au alăturat protestului USL

Mihai Voicu(PNL): Mulţumim deputaţilor PDL pentru că s-au alăturat protestului USL

Pustiu în băncile Opoziţiei de la Cameră, chiul masiv însă şi în cele ale PDL. Deputatul PNL Mihai Voicu a luat, astăzi, peste picior rândurile rărite ale parlamentarilor Puterii, ţinând să mulţumească celor 71 de deputaţi PDL pentru că s-au alăturat protestului Opoziţiei, absentând de la lucrările plenului. La această oră, deputaţii se află într-o pauză de consultări, după doar cinci minute de lucru în plen.

La începutul şedinţei, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a anunţat că la lucrări sunt prezenţi 168 de deputaţi. “Vreau să mulţumesc celor 71 de deputaţi PDL care s-au alăturat protestului Opoziţiei lipsind astăzi (n.r.-marţi) de la lucrările plenului. Acest grup masiv este condus de Ioan Oltean, probabil ocupat să se ducă la tipografie să facă afişe cu el însuşi. De asemenea, mă bucur că acest grup are şi reprezentare externă. Domnul Sever Voinescu se află în Qatar pentru a explica autorităţilor de la Doha de ce 71 de deputaţi PDL s-au alăturat protestului Opoziţiei lipsind astăzi de la plen", a spus Voicu de la tribuna Camerei.

Anastase i-a replicat lui Voicu, amintindu-I acestuia că Sever Voinescu este deja pe drumul de întoarcere din Qatar. “O să fiţi surprins cât de puţin timp face Sever Voinescu de la Doha până în Parlament. E pe drum", a spus Anastase.

Ne puteți urmări și pe Google News