Evenimentul Zilei > Politica > PSD joacă dur. Vrea anularea alegerilor prezidențiale. „Cum să primiți voturi?”
PSD joacă dur. Vrea anularea alegerilor prezidențiale. „Cum să primiți voturi?”

PSD joacă dur. Vrea anularea alegerilor prezidențiale. „Cum să primiți voturi?”

Cătălin Rădulescu, "deputatul-mitralieră" din Partidul Social Democrat a ajuns celebru prin intermediul declarațiilor sale bombastice. Omul din tabăra Vioricăi Dăncilă a ieșit cu un nou punct de vedere, exprimat în stilul caracteristic. 

Joi seara, la B1 TV, Cătălin Rădulescu a anunțat că va cere anularea alegerilor prezidențiale joi seara. Afirmația a venit după ce a aflat de la președintele Autorității Electorale Permanente, Florin Mitulețu-Buică, că deja s-au primit plicuri de la românii din Diaspora cu votul prin corespondență, pentru turul al doilea.

„Nu se poate așa ceva. Cum să primiți voturi pentru turul 2, când nu știți cine o să ajungă acolo?! Este de neacceptat! O să merg și o să fac plângere penală la DNA, pentru fraudarea alegerilor. Vom cere anularea lor!”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Președintele AEP a confirmat faptul că au venit buletine de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale, dar spune că această decizie se impune, din moment ce buletinele cu cei 14 candidați nu ar fi avut timp să ajungă înapoi în țară, între cele două tururi de scrutin.