Evenimentul Zilei > Politica > PSD-ALDE-UDMR au RESPINS propunerea de CREȘTERE a bugetului alocat COPIILOR și BOLNAVILOR
PSD-ALDE-UDMR au RESPINS propunerea de CREȘTERE a bugetului alocat COPIILOR și BOLNAVILOR

PSD-ALDE-UDMR au RESPINS propunerea de CREȘTERE a bugetului alocat COPIILOR și BOLNAVILOR

Propunerea ca statul să nu mai subvenționeze partidele politice din România, iar banii să fie redistribuiți copiilor și bolnavilor, a fost respinsă de către comisiile reunite pentru administrație.

„Din păcate, Comisia de administrație a votat respingerea amendamentului prin care în 2019 cei 100 de milioane de euro dați la partide erau realocați către grădinițe, bolnavi, alocații! Au votat «împotrivă» 17 parlamentari PSD, ALDE și de la minorități (din păcate și oameni cu experiență politică și păr alb ca Ion Călin – Dolj, Florin Cârciumaru – Gorj) mare rușine. Să nu uitați la vot acest lucru! Banii ăștia sper să îi «coste» scump! Au votat «pentru» amendamentul făcut de deputații ProRomânia un număr de 12 parlamentari PNL, USR și UDMR!”, a scris fostul premier PSD Victor Ponta pe Facebook.

Zilele trecute, fostul premier a cerut eliminarea subvenției pentru partidele politice.

„În condiţiile în care ai îngheţat pensiile şi salariile, în condiţiile în care nu ai bani de investiţii, să aloci 100 de milioane de euro pentru partidele politice parlamentare e o nesimţire”, spunea Victor Ponta, conform digi24.ro.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: