Evenimentul Zilei > Social > Cazul femeii arse la Floreasca. Profesorul Beuran, reacție rapidă. „E o minciună ordinară”
Cazul femeii arse la Floreasca. Profesorul Beuran, reacție rapidă. „E o minciună ordinară”

Cazul femeii arse la Floreasca. Profesorul Beuran, reacție rapidă. „E o minciună ordinară”

Cazul pacientei care a luat foc pe masa de operație de la Floreasca se complică.

Acuzat că a fost cel care a provocat incendiul, profesorul Mircea Beuran se apără, afirmând că în acea zi nu a efectuat nicio intervenție chirugicală, el nefiind, de fapt, în spital pe 22 decembrie!

Citește și: Anchetă la „Floreasca”. O pacientă a ars de vie pe masa de operație! Reacția ministrului Sănătății

Dacă Beuran îl acuză de dezinformare pe Emanuel Ungureanu, deputatul USR contraatacă și susține că sursele sale sunt de încredere. „Domnul Beuran declară că nu a fost în sală. E o minciună ordinară. Informațiile pe care le am sunt de la o asistentă care este avertizor de integritate în acest spital și care mi-a relatat că niciunul dintre medicii care au fost în sală nu au fost audiați de Inspecția de stat, ceea ce miroase de la o poștă a mușamalizare”, a acuzat Ungureanu, la Digi 24.

Între timp, fiul pacientei se pregătește să acționeze în instanță Spitalul Floreasca. Anunță că deja a contactat un avocat, iar în zilele următoare va merge să ceară explicații conducerii de la „Floreasca”. Povestea s-a complicat și mai tare după ce fiul pacientei arse pe masa de operație a precizat că a fost informat despre incident chiar de către medicul Mircea Beuran! Luni, la „Floreasca” va veni o echipă a Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

Poliția Capitalei: „Nu s-a înregistrat nicio plângere”

Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a anunțat că a declanşat verificări cu privire la aspectele semnalate în presă referitoare la cazul pacientei de 66 de ani care ar fi fost incendiată pe masa de operaţie la Spitalul Floreasca.

Totodată, reprezentanții Poliției Capitalei au precizat că, până în prezent, nu a fost înaintată vreo plângere cu privire la cazul respectiv.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o pacientă internată într-un spital din Bucureşti, Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a declanşat verificări cu privire la aspectele semnalate în mass-media. Până la acest moment nu a fost identificată vreo plângere cu privire la această situaţie”, se precizează în informarea transmisă de Poliţia Capitalei.