Probleme grave în familia lui Jorge: Am ajuns cu ea de urgență la spital. Ce i-au spus medicii

Probleme grave în familia lui Jorge: Am ajuns cu ea de urgență la spital. Ce i-au spus medicii Sursă Instagram

Jorge a povestit că a ajuns cu soția lui de urgență la spital din cauza unui accident. Artistul a declarat că nu a fost ușor, dar că medicii au reușit să-i salveze partenera.

Jorge a povestit că soția lui, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital din cauza că i s-a dezlipit retina și că s-a speriat foarte tare. Și artistul este într-o perioadă de recuperare medicală și se deplasează cu ajutorul unor cârje, după ce la începutul lunii martie a suferit o operație de ruptură de menisc. Cu toate astea, el a declarat că medicii au reușit să-l salveze pe el și pe soția lui.

„Soția mea…am ajuns cu ea de urgență la spital, că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine, însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat…Aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni a primit o minge în nas și are zgârciul dezlipit. Mâine mă duc cu ea la ORL. Deci, suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz, că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații”, a povestit Jorge, pe Instagram.

Sursă Instagram

Jorge, operat de urgență

Și Jorge, fostul concurent de la Survivor România 2023 are probleme de sănătate. El s-a accidentat în competiție și a avut nevoie de operație. Acesta a declarat că încă se confruntă cu dureri și că speră ca totul să fie bine cât mai repede.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Urmează cinci săptămâni în care nu o să am voie să pun piciorul jos. Uite aşa, o să trag în următoarea perioadă mai mult decât la Survivor, cu operaţia şi cu recuperarea. Cam asta o să fie! Bine că s-a întâmplat doar atât.”, a declarat Jorge, potrivit click.ro.

El a mai spus că s-a confruntat și cu alții situații neplăcute la Survivor România. „La ce nu m-am aşteptat a fost pregătirea de a nu fi independent şi de a nu părăsi incinta. Să nu pot face eu ce vreau când vreau... asta a fost pentru mine pe locul 2 ca greutate”, a declarat Jorge.