Evenimentul Zilei > Monden > Probleme grave în familia lui Jorge: Am ajuns cu ea de urgență la spital. Ce i-au spus medicii
Probleme grave în familia lui Jorge: Am ajuns cu ea de urgență la spital. Ce i-au spus medicii

Probleme grave în familia lui Jorge: Am ajuns cu ea de urgență la spital. Ce i-au spus medicii

Jorge a povestit că a ajuns cu soția lui de urgență la spital din cauza unui accident. Artistul a declarat că nu a fost ușor, dar că medicii au reușit să-i salveze partenera.

Jorge a povestit că soția lui, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital din cauza că i s-a dezlipit retina și că s-a speriat foarte tare. Și artistul este într-o perioadă de recuperare medicală și se deplasează cu ajutorul unor cârje, după ce la începutul lunii martie a suferit o operație de ruptură de menisc. Cu toate astea, el a declarat că medicii au reușit să-l salveze pe el și pe soția lui.

„Soția mea…am ajuns cu ea de urgență la spital, că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine, însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat…Aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni a primit o minge în nas și are zgârciul dezlipit. Mâine mă duc cu ea la ORL. Deci, suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz, că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații”, a povestit Jorge, pe Instagram.

Sursă Instagram

Jorge, operat de urgență

Și Jorge, fostul concurent de la Survivor România 2023 are probleme de sănătate. El s-a accidentat în competiție și a avut nevoie de operație. Acesta a declarat că încă se confruntă cu dureri și că speră ca totul să fie bine cât mai repede.

„Urmează cinci săptămâni în care nu o să am voie să pun piciorul jos. Uite aşa, o să trag în următoarea perioadă mai mult decât la Survivor, cu operaţia şi cu recuperarea. Cam asta o să fie! Bine că s-a întâmplat doar atât.”, a declarat Jorge, potrivit click.ro.

El a mai spus că s-a confruntat și cu alții situații neplăcute la Survivor România. „La ce nu m-am aşteptat a fost pregătirea de a nu fi independent şi de a nu părăsi incinta. Să nu pot face eu ce vreau când vreau… asta a fost pentru mine pe locul 2 ca greutate”, a declarat Jorge.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: