Evenimentul Zilei > Social > Primarul Timişoarei cere să nu se mai afişeze timpii de aşteptare în staţiile de autobuz pentru că i se pare deprimant
Primarul Timişoarei cere să nu se mai afişeze timpii de aşteptare în staţiile de autobuz pentru că i se pare deprimant

Primarul Timişoarei cere să nu se mai afişeze timpii de aşteptare în staţiile de autobuz pentru că i se pare deprimant

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni ca are de gând să introducă în staţiile RATB panouri pe care să fie afişaţi timpi de aşteptare până la venirea următorului mijloc de transport în comun. Un astfel de sistem există în Timişoara, numai că primarul Nicolae Robu vrea să renunţe la el dintr-un motiv hilar: i se pare deprimant.

Ca să nu se mai enerveze și să nu se mai deprime oamenii, în frig, în stații, primarul Nicolae Robu a cerut Societății de Transport Public Timișoara să nu mai afișeze timpii de așteptare pentru mijloacele de transport în comun, pe panourile din stații.

Edilul-șef a recunoscut, astăzi, că a cerut conducerii societății de transport să nu mai arate timpii de așteptare. Motivul? Este deprimant.

„Eu am și cerut să nu se mai afișeze, că e mai deprimant să se afișeze ca acum, că vine un tramvai peste 4 minute, peste 10 minute, peste 15 minute, e mai enervant. Mai bine nu se afișează nimic”, a declarat Robu pentru publicaţia Tion.ro.

Reprezentanții STPT spun că vor analiza cererea primarului și că vor lua o decizie în privința afișării timpilor pe panourile electronice cât de curând.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.