Evenimentul Zilei > Actualitate > Președintele echipei Dinamo, ATAC la două GLORII. „A fost de acord declarativ, dar apoi s-a întors la ce știa să facă”
Președintele echipei Dinamo, ATAC la două GLORII. „A fost de acord declarativ, dar apoi s-a întors la ce știa să facă”

Președintele echipei Dinamo, ATAC la două GLORII. „A fost de acord declarativ, dar apoi s-a întors la ce știa să facă”

Alexandru David, președintele echipei Dinamo, a povestit că Ionel Dănciulescu n-a dorit să se implice prea mult la gruparea din Ștefan cel Mare.

Lui Ionel Dănciulescu i s-a propus funcția de director general, dar fostul atacant a preferat să rămână director sportiv, pentru a fi aproape de jucători. Alexandru David a afirmat că „Danciu-gol” nu a dorit să se implice prea mult la Dinamo. La fel de pasiv a fost și Dănuț Lupu, fost angajat al „roș-albilor”.

„Dănciulescu a spus că nu l-a ascultat nimeni de la Dinamo. Poate că Dănciulescu nu a vrut să-și asume niciodată funcția. Poate că el a vrut să fie mereu director sportiv, «lângă băieți». Când eu îi propun să fie director general, asta presupune să ai și alte atribuții. A fost de acord declarativ, dar apoi s-a întors la ce știa să facă: să fie lângă echipă. Am fost unul dintre oamenii care a insistat pentru ca Dănuț Lupu să vină la Dinamo. Singurul lucru pe care l-aș spune e că toată lumea spune când e la club că Negoiță e foarte bun. După ce pleacă, toată lumea spune că Negoiță nu e bun. Am un singur reproș să-i fac domnului Dănuț Lupu. Fiind un om de fotbal, în preajma ratării play-off-ului, eu căutam tot felul de ancore. Și în întrebam: Băi oameni buni, ce credeți? El îmi spunea: Stai liniștit, David, intrăm. M-a cam adormit. Am stat foarte liniștit și ne-am trezit în play-out", a spus David la GSP Live.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News