Fostul premier îi cere lui Iohannis să nu se folosească de dosare penale pentru a schimba Guvernul pentru că aceasta nu este o soluție democratică.

„Opinia mea si a #ProRomania despre acest nou scandal :

1. Ludovic Orban nu intelege si nu explica faptul ca Guvernul Dancila trebuie schimbat ( doar prin mijloace politice democratice) pentru incompetenta, incapacitate administrativa si obedienta fata de Dragnea si gasca lui – NU prin plangeri penale absurde si actiuni ale procurorilor de care sa profite Presedintele! Daca PNL ar fi in stare sa faca o alianta politica eficienta si o adevarata alternativa politica ar fi de o mie de ori mai bine decat sa faca plangeri penale – dar nu pot si apeleaza la aceste mijloace murdare.

2. Dragnea nu se poate oprii cu minciunile nici macar atunci cand vrea sa o apere pe Dancila – facand comparatii total nereale si ipocrite cu anul 2015 ( dupa ce m-a dat afara din PSD si a plans de ciuda ca am fost achitat acum si-a adus aminte de mine / e clar ca minte mai mult chiar decat respira – adevarul pe care il stim amandoi ( si multi altii) despre demisia Guvernului “Ponta” din toamna lui 2015 este ca el insusi (Dragnea) tot negocia cu Iohannis sa retraga sprijinul Guvernului pe care il conduceam – si tot el iesea public cu fiecare ocazie sa spuna ca nu este de acord cu deciziile guvernamentale si sa le saboteze – tragedia de la “Colectiv” a fost scanteia care a aprins gramada de combustibil pe care Dragnea o tot stransese impotriva mea si a Guvernului/ dupa demisie ( care l-a facut foarte bucuros pe Dragnea) a fost desemnat Premier Dacian Ciolos ( cu Vasile Dancu vicepremier si Ministrul Dezvoltarii cum ceruse “prietenul Liviu”) iar PSD- Dragnea l-a votat si l-a sustinut in Parlament tot anul 2016!

Ludovic Orban = Liviu Dragnea – si de la ei nicio sansa de schimbare in bine!

Sper insa ca Iohannis sa nu faca din nou aceeasi greseala ca in 2015 – sa nu se bucure de dosare penale inscenate pentru a schimba un guvern ! Pentru ca Romania trebuie schimbata altfel!”, arată Victor Ponta pe Facebook. 

 

Te-ar putea interesa și: