Evenimentul Zilei > International > Politică în pielea goală, în Ucraina. Ce explicații au dat activiștii partidului ”Puterea poporului” pentru gestul lor
Politică în pielea goală, în Ucraina. Ce explicații au dat activiștii partidului ”Puterea poporului” pentru gestul lor

Politică în pielea goală, în Ucraina. Ce explicații au dat activiștii partidului ”Puterea poporului” pentru gestul lor

Dacă în Ucraina a ajuns președinte un fost actor de comedie, atunci orice e posibil, chiar și să faci campanie electorală în pielea goală.

În plus, spune Olexandr Solontay, membru al partidului ”Puterea poporului”, politica, nu numai în Ucraina, și în întreaga lume, a devenit un spectacol. 

Așa cum arată portalul www.bucpress.eu, politicianul ucrainean susține că pentru a reuși să atragi atenția electoratului trebuie să ieși din rutina mesajelor și să joci după noile reguli, ale show-biz-ului.

Ca atare, cel la care am făcut deja referire a publicat pe pagina sa de Facebook o poză, alături de colegi ai săi de partid, goi de haine, se pare însă că nu și de conținutul electoral, pentru că au în fața o pancardă cu sloganuri politice, cât să nu li se vadă goana după voturi.

Aceeași sursă de informație ne spune despre Olexandr Solontay că a fost deputat în Consiliul Raional Ujgorod și deputat al Radei Regionale Transcarpatia.

”Politica a devenit un show-biz Astfel sunt nu numai realitățile ucrainene, ci este o tendință globală. 

De cinci ani de zile noi construim partidul “Puterea poporului”, fără un stăpân din umbră și schimbăm sistemul pe locuri. 

Și totuși, pentru a captiva atenția societății în prezent, trebuie să jucăm după noile reguli", e mesajul formațiunii politice față de această fotografie. 

Evident că au apărut imediat și critici din partea electoratului la o asemenea expunere, neortodoxă, a ideilor politice. 

La care membrii formațiunii au răspuns fără tăgadă, cu referire la ce se întâmplă în alte țări. ”Partidele cunoscute în Europa practică, de asemenea, diferite mijloace extraordinare”. 

Activiștii partidului ucrainean au dat asigurări că sunt în întregime profesioniști, dar că uneori e nevoie și de alte modalități de exprimare, mai nonconformiste.

”Noi demult acordăm presiune prin gradul de inteligența de care dispunem. Activiștii noștri demult schimbă Ucrain. Dar uneori este necesar să se facă și pași neconvenționali”, se arată în concluzia acestui mesaj. 

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News