Evenimentul Zilei > Social > Pleacă Andreea Esca de la Pro Tv? Sunt dovezi care indică răspunsul mult aşteptat
Pleacă Andreea Esca de la Pro Tv? Sunt dovezi care indică răspunsul mult aşteptat

Pleacă Andreea Esca de la Pro Tv? Sunt dovezi care indică răspunsul mult aşteptat

În contextul în care Adrian Sârbu a început recent proiectul tv numit Aleph News, au apărut din ce în ce mai multe întrebări cu privire la o mutare a ştiristei Andreea Esca de la Pro Tv la noua televiziune de ştiri.

Pe piaţa media este arhicunoscută relaţia de prietenie dintre cei doi, astfel că n-a fost decât un pas până la primele speculaţii pe marginea acestui subiect.

Şansele ca această mutare să se realizeze au fost analizate, de altfel, într-un comentariu semnat de Valentin Vioreanu, redactor-şef capital.ro.

Totuşi, dacă ne amintim o declaraţie pe care Andreea Esca a lansat-o în trecut cu privire la subiectul plecării din Pro Tv, pare că ştirista nu este adepta schimbărilor.

Nu dacă se simte comod cu mediul respectiv, iar în acest moment prezentatoarea Ştirilor Pro Tv este una dintre cele mai apreciate vedete Pro Tv.

Andreea Esca şi Adrian Sârbu într-o fotografie care alimentează speculaţiile cu privire la posibila schimbare în carieră.

„Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro Tv, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab?

Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, declara Andreea Esca nu cu mulţi ani în urmă.


Esca are salariu de divă, dar nici Neti Sandu nu stă rău! Ce-i al ei e pus deoparte


Latura conservatoare a ştiristei care se apropie de 3 decenii de când activează la la Pro Tv a reieşit şi dintr-o altă declaraţie mai veche a acesteia.

În urmă cu 5 ani, în cadrul unui eveniment la care a fost premiată de Iulia Albu (n.r. – în prezent la Pro Tv), Andreea Esca dezvăluia de ce nu optează pentru altă coafură:

„Mulțumesc frumos pentru acest trofeu. Îmi place foarte mult albastrul și asta e. Îmi plac foarte mult rochiile, dar când am mult de mers, mă îmbrac în pantaloni.

În general îmi plac culorile și nu mă feresc de ele. Îmi place roșul, galbenul, chiar și verdele. Eu cred că trebuie să ne îmbrăcăm așa cum simțim, nu cum este sau nu la modă, încerc doar să fiu decentă.


Megavedeta de la Pro Tv şi trauma vieţii: „Am făcut 5 ani de terapie. Mă secase.”


Eu am avut părul lung foarte mulți ani, drept urmare, mi-am luat porția de par lung.

Mi se pare că este o coafură care mă avantajează și care se întreține extrem de ușor și atunci nu mă gândesc să o schimb.

Oamenii s-au obișnuit și nu mă gândesc să o schimb. E că sigla de la Mercedes, o știe toată lumea.”

Revenind la ideea de mai sus, este clar că Andreea Esca nu agreează o schimbare doar de dragul schimbării, ci pune accent pe utilitatea acelei schimbări.

Totuşi, cum în viaţă şi în carieră niciodată nu e bine să spui „niciodată”, cine ştie ce ne poate rezerva viitorul cu privire la subiectul „pleacă Andreea Esca de la Pro Tv?”.

sursa: wowbiz.ro