Piedone, în război cu „mafioții” de la Realitatea Plus

Piedone, în război cu „mafioții” de la Realitatea Plus Cristian Popescu Piedone. Sursa foto: INQUAM_Photos

Cristian Popescu Piedone declară război televiziunii Realitatea Plus, pe care o acuză de încălcarea dreptului la viața privată. Acesta susține că e urmărit la fiecare pas, inclusiv membrii familiei sale.

Primarul Sectorului 5 cere ca familia sa să fie lăsată în pace și spune că cei care îl monitorizează sunt de fapt niște „mafioți” ce nu se pot numi jurnaliști.

Cristian Popescu Piedone, în război cu Realitatea Plus

Din păcate se pare că dreptul la viața privată este sfidat de către mafie. Mafia celor care cred că pot șantaja, pot amenința, pot întoarce un om din drumul lui. Niciodată n-am să cedez.

Chiar acum în fața casei soacrei mele... În fiecare zi sunt urmărit pas cu pas, am mașină în față, am mașină în spate, oriunde mă duc sunt monitorizat”, a spus Piedone într-o intervenție la România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Edilul spune că reacția sa e mai mult din cauză că și familia sa e afectată de acțiunile celor de la Realitatea Plus, pe care de altfel nu o să-i ierte.

„Asta nu se mai numește presă, asta e mafie de presă. Să-mi lase familia în pace și copiii și nepoții mei”, a mai adăugat primarul Sectorului 5.

De asemenea, Piedone spune că atât el, cât și fiul său au depus o plângere penală în acest sens.

Un adevărat scandal a început între Anca Alexandrescu, prezentatoarea TV de la Realitatea Plus și Cristian Tudor Popescu. Acesta din urmă a acuzat-o pe jurnalistă că ia șpagă pentru emisiunile pe care le realizează la comandă, iar televiziunea unde lucrează este una de șantaj.

Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu, Realitatea Plus. Sursa foto: Facebook

De asemenea, Piedone a spus că Anca Alexandrescu îl atacă pentru că, de fapt, ea susține interesele Gabrielei Firea.

În apărarea sa, Anca Alexandrescu l-a acuzat pe Piedone că ar fi instrumentul generalilor SRI retrași din activitate, Coldea și Dumbravă, care l-ar fi manipulat pentru a candida și a încurca planurile lui Gabriela Firea și pentru a-l sprijini pe Nicușor Dan.

De altfel, moderatoarea s-a referit de două ori la fiul lui Piedone ca fiind „holigofren”, o aluzie la termenul folosit anterior de primarul Sectorului 5 în urmă cu două săptămâni.

PUSL, plângere împotriva postului de televiziune

De asemenea, PUSL a inițiat o acțiune legală împotriva postului de televiziune.

Realitatea Plus

Realitatea Plus. Sursa foto: captură video Youtube

În acest sens, partidul lui Cristian Popescu Piedone a precizat că, împreună cu avocații săi, a depus zece plângeri penale, inclusiv la Parchet, CNA și autoritățile electorale locale și centrale.