Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! Noi înregistrări cu Rețeaua Coldea. Atac murdar

Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! Noi înregistrări cu Rețeaua Coldea. Atac murdar Anca Alexandrescu, atacată de Coldea sursa: colaj EVZ

Realitatea Plus a făcut publice noi înregistrări cu Generalul SRI (r) Dumitru Dumbravă, unul din membrii Rețelei lui Florian Coldea care se ocupa cu "aranjarea" dosarelor în justiție. De această dată cei doi, Dumitru Dumbravă și Dan Tocaci, șoferul fostului patron al Romprest, Florian Walter, comentează incidentul de la Untold Dubai. Dumitru Dumbravă, creatorul “câmpului tactic” din justiție care a nenorocit sute de oameni prin fabricarea unor dosare penale cu ajutorul DNA, o atacă pe Anca Alexandrescu, jurnalista de la Realitatea Plus. Spune că “este o nenorocită! Aia cu cine a lucrat pe toți i-a trădat”.

Menționează un singur nume, Adrian Năstase, fostul prim-ministru al României, care a beneficiat de serviciile de consultanță ale acesteia în perioada cât a fost prim-ministru al României și președintele Camerei Deputaților. Anca Alexandrescu a fost consilieră la cabinetul mai multor demnitari, majoritatea din zona PSD: premierii Adrian Năstase, Victor Ponta, Viorica Dăncilă, dar și a lui Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD și Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei. Atacul josnic al lui Dumitru Dumbravă este completat de interlocutor. Spune despre aceasta că “este un cancer”.

Contextul în care au fost făcute aceste noi înregistrări este reprezentat de denunțul făcut la DNA de omul de afaceri Cătălin Hideg. În prima instanță a fost condamnat într-un dosar de fraudarea fondurilor europene. Acesta i-a denunțat pe Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, Doru Trăilă, că i-au cerut 600.000 de euro pentru a-i diminua pedeapsa primită în primă instanță.

Anca Alexandrescu, atacată de Dumbravă

Stenogramă preluată de pe siteul Realitatea Plus:

Ne puteți urmări și pe Google News

“DUMITRU DUMBRAVĂ: Și după ce a curățat, ăsta, Ovidiu. Ovidiu a curățat tot.. Era Dian, Alexandreasca, Diacomatu... Ăla cu gura mare (neinteligibil) ... I-a dat un cap în gură și dup-aia l-au scos cei de la securitate. Și deasupra noastră era, cum ar veni, un VIP normal. Ce vorbește aia (neinteligibil).

DAN TOCACI: Aia (n.n. Anca Alexandrescu) este ... DUMITRU DUMBRAVĂ: O nenorocită! DAN TOCACI: Un cancer! DUMITRU DUMBRAVĂ: Deci aia (n.n. Anca Alexandrescu) cu cine a lucrat pe toți i-a trădat, pe Năstase, pe toată lumea. Păi nu ți-a povestit ce făcea Budeanu cu Anca?! Și nu ți-a povestit cum e cu Romprest... Povestea cu Grindeanu, scandalul cu Grindeanu e făcut pentru Romprest... Și a venit și i-a povestit cum s-a făcut cu Romprestul... să obțină majoritatea...Păi sunt ajutați, îi ajut și eu...

DUMITRU DUMBRAVĂ: Uite că l-a făcut de (ireproductibil – N.R.) pe Grindeanu non-stop, în fiecare zi, ca să pună presiune pe el ca să-i dea alea 10 la sută. Ieri a venit cineva de la B1 (neinteligibil) ca să-mi zica de Păcuraru, cel mai rău lucru e ca și-a băgat familia, adică … Toți copiii sunt băgați acolo, e o ecuație toxică. Da, da...dar nu are și el acum sentința?

DAN TOCACI: Are mai multe procese...

DUMITRU DUMBRAVĂ: Dar vin acuma peste el o grămada, o să vezi.”