Lista vedetelor participante este una impresionantă: Andreea Esca, Andra și Cătălin Măruță, Adela Popescu, Răzvan și Dani, Andreea Bălan, Andreea Bănică,  Lora, Alexandra Stan, Alina Chivulescu, Alina Sorescu, Lora, Nicole Cherry, Alessia, Gianina Corondan, Sore, Bobby Păunescu, Andreea Ibacka, Laura Cosoi, Oana Roman, Dana Rogoz, Xonia, Ilinca Vandici, Adina Galupa, Adelina Pestriţu, Giulia Nahmany, Alina Eremia, Diana Dumitrescu, Maria Radu, Mirela Vescan sau  Simona Ţăranu sunt doar câteva dintre vedetele de top care au venit să celebreze una dintre cele mai apreciate reviste glossy din România. 

VIVA! – „revista celebrităților”, a fost lansată în 1999 pe piața media românească. În paginile revistei sunt prezentate vedete din România și internaționale, se scrie despre stilul acestora de viață, despre evenimente din viața mondenă, sunt publicate interviuri în exclusivitate sau sunt redate portrete ale unor celebrități din zona divertismentului, culturii și sportului.

Cristina Stănciulescu este redactor șef al revistei VIVA din 2002Cristina Stănciulescu este redactorul șef al publicației din 2002, iar pariul pe care l-a făcut  este unul câștigător, și-a dorit să promoveze un monden autohton îngrijit și a demonstrat că și piața de la noi este pregătită să consume divertisment de calitate ,,Am încercat să demonstrez că jurnalismul monden este un gen respectabil și că nu are importantă despre ce scrii, atâta vreme cât o faci cu onestitate și profesionalism.", notează redactorul șef pe blogul personal. Despre petrecerea aniversară de aseară, Cristina Stănciulescu spune că a fost minunată, dar la eveniment au apărut și vedete care nu se aflau pe lista invitaților ,,Mulțumesc pentru încă o petrecere Viva minunată! A fost toată lumea. Chiar si acea parte a ei care n-a fost invitată:)." .

Adevărul este că la petrecerile mondene din România își fac apariția și vedetele sau persoanele publice (nu știu exact cum să le numesc) care nu sunt invitate. De ce fac asta?  Personal sper să nu fie vorba de consumație, ci doar de ambiția de a ieși din nou în lumina reflectoarelor, chiar dacă nu au excelat în ceea ce privește cariera. Într-un fel, ambiția și determinare merită să fie apreciate. 

 

 

 

Ca să îți faci apariția la un eveniment important, ai nevoie de o pregătire serioasă 

Să strălucești în lumina reflectoarelor, la propriu, dar și la figurat presupune să investești în imaginea ta. Pentru o reprezentare cât mai clară a sintagmei de mai devreme o să cităm un comunicat de presă al firmei de bijuterii Pandora  care a anuțat cât au scos starurile din buzunare ,,În acest an, la VIVA GARDEN PARTY 2015, vedetele au ales, ca accesorii, bijuterii prețioase pe care le-au asortat cu ținutele lor.Bijuteriile alese valorează peste 100.000 de euro". Altfel spus, vedetele au fost atente la detalii.  Iată câteva din cele mai apreciate prezențe de aseară:

Andreea Bălan apare foarte rar la petrecerile mondene. Aseară a ales un look natural, care i s-a potrivit perfect

Andra și Cătălin au celebrat iubirea și fericirea. Cei doi așteaptă venirea pe lume a Evei

Alina Eremia a surprins prin noul look, extrem de apreciat

Nicole Cherry a punctat cea mai bună apariție a ei. Micuța solistă a uimit pe toată lumea cu ținuta aleasă

 

 

Dincolo de vedete invitate sau nu, revista VIVA a strălucit și dincolo de paginile lucioase, iar evenimentul  a fost și în acest an unul reușit, de această dată, împotriva condițiilor meteo, care n-au fost atât de prietenoase. Pentru 16 ani de existență, le urăm colegilor noștri: LA MULȚI ANI!