Evenimentul Zilei > Actualitate > Personajele din seriale, luate în vizorul AXN | VIDEO
Personajele din seriale, luate în vizorul AXN | VIDEO

Personajele din seriale, luate în vizorul AXN | VIDEO

Dexter, Dr. House, "Dragul de Raymond", protagonişti din "True Blood" sau "Neveste disperate" sunt câteva dintre personajele ce vor fi prezentate în serialul-documentar "America în Primetime".

Pe parcursul a patru episoade, sunt reexaminate personaje din seriale de succes ale anilor ’50, până la cele de acum. Show-ul include episoade în premieră, ce vor fi difuzate duminică seara.
Analiza prin prisma evoluţiei serialelor reflectă societatea americană. Printre subiectele abordate sub masca divertismentului se află şi schimbarea figurii paterne din serialele americane, de la "Tatăl ştie mai bine" al anilor ’50, până la figura naivă din "Dragul de Raymond".
Părţi din seriale precum "True Blood", "Neveste disperate", "Breaking Bad" şi din seria "Dexter" vor fi prezentate împreună cu interviuri cu vedetele producţiilor.
Serialul va putea fi urmărit online, pe AXN Player, începând cu 15 iulie.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/I78aQ1OdiEI" frameborder="0" height="475" width="633"></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.