Evenimentul Zilei > Actualitate > Pericol pe Autostrada Soarelui! Amendă de 4.350 lei…
Pericol pe Autostrada Soarelui! Amendă de 4.350 lei…

Pericol pe Autostrada Soarelui! Amendă de 4.350 lei…

Conducătorii auto care se deplasau, marți, pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Cernavodă au fost neplăcut surprinși de o turmă de oi care era mânată de câțiva ciobani. Mai mult, în acea zonă era ceață densă, ceea ce a făcut ca deplasarea autoturismelor să se facă cu dificultate.

Un pasager care se afla într-o mașină în acel moment a filmat totul și a postat filmulețul pe Internet. Astfel imaginile au atras atenția poliției care a pornit o anchetă pentru depistarea ciobanilor care mânau turma de oi.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi l-au găsit pe cei care mâna turma și i-au amendat cu 4.350 de lei.

„La data de 28.01.2020, în jurul orelor 07.30, lucrătorii din cadrul Brigăzii Autostrăzi s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe podul dunărean de la km 160, sensul de mers București-Constanța o turmă de ovine blochează parțial calea de rulare. Ajunși la fața locului aceștia au identificat conducătorul turmei de ovine în persoana numitului T.I. de 50 de ani din Comuna Seimenii Mici, jud. Constanța, care a fost sancționat atât în calitate de conducător al unei turme de ovine pe autostradă cât și în calitate de conducător auto cu amendă în cuantum de 4.350 lei”, a anunțat Brigada Autostrăzi din cadrul IGPR, potrivit antena3.ro