Evenimentul Zilei > Actualitate > PERICOL DE MOARTE. Un actor CELEBRU, la un pas să se înece în timp ce filma o scenă de acțiune
PERICOL DE MOARTE. Un actor CELEBRU, la un pas să se înece în timp ce filma o scenă de acțiune

PERICOL DE MOARTE. Un actor CELEBRU, la un pas să se înece în timp ce filma o scenă de acțiune

Actorul Jason Statham a fost foarte aproape de a-și pierde viața în timpul filmărilo la cea de-a treia parte a filmului de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", a povestit colegului său de distribuţie Sylvester Stallone.

Statham a sărit dintr-un camion în mare de la înălțime de 20 de metri, însă anii de antrenamente la bazin l-au ajutat să scape cu viață, a declarat Stallone, potrivit The Mirror.

Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", al treilea film din serie, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 22 august.

Primele două filme din franciza cinematografică "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acţiune din anii '80 şi '90, au obţinut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Din distribuție fac parte Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews și Mickey Rourke. Stallone este și regizorul acestei pelicule.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: