UPDATE: La fața locului a sosit o altă cisternă care va prelua  combustibilul din cisterna răstunată. Șoferul în vârstă de 48 de ani a suferit un atac de panică și excoriații la nivelul mâinilor, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Pompierii argeșeni intervin cu 2 autospeciale de stingere, două autospeciale de descarcerare, autospeciala CBRN și o ambulanță SMURD.

Cisterna este încărcată cu 33 de tone de combustibil, 20 de tone de benzină și 13 de motorină. Sunt scurgeri de benzină, pompierii încercând să oprească împrăștierea combustibilului pe carosabil.

Ştirea iniţială

Potrivit Centrului Infotrafic, la intrarea în comuna Bascov, într-o curbă periculoasă, cisterna încărcată cu benzină a intrat într-un parapet apoi s-a răsturnat pe carosabil.

„O cisternă încărcată cu benzină s-a răsturnat, joi dimineața, pe Dn 7, la ieșirea de pe Autostrada A1, la intrarea în comuna argeșeană Bascov. Traficul spre Râmnicu Vâlcea este blocat„, anunță Infotrafic.

Aşadar, o cisternă plină cu benzină s-a răsturnat în această dimineață pe DN 7, la ieșirea de pe Autostrada A1. Incidentul s-a petrecut la intrarea în comuna argeșeană Bascov, iar traficul spre Râmnicu Vâlcea este blocat, anunță Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române pe DN7, „ieșirea de pe A1, la intrarea în comuna Bascov (str. Serelor), județul Argeș, sensul către Râmnicu Vâlcea, într-o curbă periculoasă, o cisternă încărcată cu carburant a intrat în coliziune cu un parapet și s-a răsturnat pe carosabil”

Nu sunt persoane rănite, iar scurgerile de combustibil au fost oprite imediat.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, circulația fiind deviată pe la nodurile rutiere de la kilometrii 106 și 105.
Pompierii ISU Argeș intervin cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de descarcerare, cu autospeciala CBRN și o ambulanță SMURD, mai spune sursa menţionată.

Cisterna era încărcată cu benzină și s-a răsturnat pe partea dreaptă, potrivit potrivit forțelor de intervenție. Recomandarea pentru şoferi este de a evita zona deocamdată.

Sursa: Realitatea de Argeş