Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedeapsă pentru cei care au încălcat autoizolarea! Au scris de 500 de ori: „Îmi…”
Pedeapsă pentru cei care au încălcat autoizolarea! Au scris de 500 de ori: „Îmi…”

Pedeapsă pentru cei care au încălcat autoizolarea! Au scris de 500 de ori: „Îmi…”

Mai mulţi turişti străini care au încălcat regulamentul într-un oraș făcut faimos de Beatles au fost nevoiți să scrie de 500 de ori „Îmi pare atât de rău”.

Autoizolarea la nivel național a fost impusă la sfârșitul lunii martie, rezidenții fiind lăsați să-și părăsească locuințele numai pentru servicii esențiale, cum ar fi cumpărăturile alimentare și medicamente.

Turiştii din Israel, Mexic, Australia și Austria, au fost prinși făcând o plimbare la Rishikesh, unde cei de la Beatles au făcut o călătorie sprituală în 1968. Polițistul local Vinod Sharma a spus că turiştii au fost obligaţi fiecare să scrie „Nu am respectat regulile de autoizolare, așa că îmi pare atât de rău” scris de 500 de ori de fiecare în parte.

„Sunt oaspeţi în ţara noastră, dar încalcă regulile în mod repetat plimbându-se”, a precizat el, adăugând că la Rishikesh, un oraş sfânt, extrem de popular în rândul celor care practică yoga, se află în prezent circa 600 de turişti.

Poliţia indiană a recurs la modalităţi neobişnuite de a-i trata pe cei care încalcă măsurile de de izolare, care au mers de la a-i speria cu căşti în forma noului coronavirus, a-i obliga să facă genuflexiuni la a-i ameninţa cu izolarea într-o cameră în care sunt difuzate pe bandă rulantă cântece de la Bollywood.

Cele mai comune metode folosite de polițiștii indieni au fost corecții fizice aplicate cu bățul. India, care urmează să extindă perioada de izolare până la 30 aprilie, a înregistrat până în prezent 9.152 de cazuri de COVID-19, dintre care 308 soldate cu decese.

Peste 700 de turiști străini din SUA, Australia, Mexic și Israel, care au rămas în zonă, au încălcat regulile, a spus Sharma, adăugând că pedeapsa neobișnuită a fost dată pentru a le da o lecție, notează news24.