Evenimentul Zilei > Politica > PDL ar semna moțiunea de cenzură a liberalilor
PDL ar semna moțiunea de cenzură a liberalilor

PDL ar semna moțiunea de cenzură a liberalilor

PDL va susţine o moţiune de cenzură iniţiată de PNL împotriva guvernului Ponta, a declarat preşedintele PDL Vasile Blagai.

"Am avut o moţiune scrisă de PDL. Puteau să o semneze fără nicio reţinere pentru că era o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta la asumarea răspunderii. Deci, nu exista niciun impediment ca să mai depună ei o altă moţiune. Noi, dacă o să citim textul moţiunii şi o să apreciem că este corect, o să o semnăm, dar, oricum, fiind un partid de opoziţie, vom vota întotdeauna împotriva Guvernului Ponta. Noi nu jucăm fals", a declarat preşedintele PDL.

Vasile Blaga a ţinut să sublinieze, în context, schimbarea de atitudine a lui Crin Antonescu. "Trebuie să reţin o schimbare de atitudine a domnului Antonescu. Nu mai este atât de arogant ca acum două săptămâni când spunea că PNL nu are nevoie de nimeni pentru a depune o moţiune de cenzură. Observăm că după două săptămâni, deja, nu mai au numărul de semnături necesare. Dacă lucrurile vor continua aşa nu va fi bine în partidul domniei sale", a declarat preşedintele PDL.

Întrebat dacă are în vedere o întâlnire cu Crin Antonescu pe tema moţiunii de cenzură, Blaga a spus că se întâlneşte cu liderul PNL în fiecare zi la Senat. "Şi astăzi după-amiază mă întâlnesc. Eu cred că liderii grupurilor parlamentare trebuie să se întâlnească şi să citească textul moţiunii pentru că acolo este sediul materiei, acolo se semnează o listă pentru susţinerea unei moţiuni. Acestea sunt procedurile parlamentare", a mai declarat Vasile Blaga.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: