Evenimentul Zilei > Actualitate > Patru persoane au fost rănite în urma unei altercații cu cuțite! Scena s-a produs într-o benzinărie din România
Patru persoane au fost rănite în urma unei altercații cu cuțite! Scena s-a produs într-o benzinărie din România

Patru persoane au fost rănite în urma unei altercații cu cuțite! Scena s-a produs într-o benzinărie din România

În weekend, un incident provocat într-o benzinărie din Brăila s-a soldat cu rănirea a patru persoane. Aceștia s-au luat la băiate în incinta PECO și au fost folosite arme albe. Polițiștii și jandarmii au ajuns imediat la locul faptei și i-au imobilizat pe bărbați.

Sâmbătă seara, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța o bătaie între patru persoane. Incidentul a avut la o stație PECO de pe șoseaua Buzăului din municipiul Brăila. În altercație s-au folosit și cuțite, iar patru bărbați au fost răniți. Doi dintre aceștia au avut nevoie de îngrijirile medicilor, fiind transferați la spital.

Polițiștii și jandarmii s-au deplasat imediat la benzinăria cu pricina. Au identificat și imobilizat persoanele implicate în altercație. Două persoane au fost transportate la spitale, iar ceilalți au fost duși la secție pentru a se stabili în ce condiții a izbucnit scandalul. Ancheta este în desfășurare, fiind întocmit un dosar penal cu mai multe capete de acuzare, printre care și portul ilegal de arme albe.

„Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în urma unui conflict, un bărbat în vârstă de 42 de ani l-a lovit cu un cuţit pe un altul în vârstă de 43 de ani. Astfel, persoanele prezente s-au agresat reciproc, bărbatul de 42 de ani fiind deposedat de cuţit. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a patru bărbaţi, cu vârstele de 44, 43, 42 şi 39 de ani, toţi din municipiul Brăila. Doi dintre aceştia au fost transportaţi la spital, iar celor de 39 şi 42 de ani le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului. Celelalte persoane implicate au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe. Conform informațiilor transmise de către Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cu exactitate motivul care a dus la conflict și împrejurările n care cele patru persoane au fost rănite.