Pas cu pas prin luna de miere a Ginei Pistol și a lui Smiley. Ce destinație au ales cei doi și cu ce vedetă internațională s-au întâlnit

Pas cu pas prin luna de miere a Ginei Pistol și a lui Smiley. Ce destinație au ales cei doi și cu ce vedetă internațională s-au întâlnit Sursă Facebook

La scurt timp după nunta lor de poveste, Smiley și Gina Pistol au decis să-și ia o pauză de la agitația vieții lor și au pornit în luna de miere bine meritată. Cuplul a optat pentru o destinație exclusivistă, unde au găsit peisaje fermecătoare și un mediu perfect pentru relaxare.

Smiley a postat mai multe videoclipuri din vacanța lor, ținându-i astfel la curent pe urmăritorii lor. După ce au împachetat, fix la răsărit au zburat spre Nisa. Însă, nu au rămas doar în frumosul oraș de pe coasta Mării Mediterane, ci au vizitat și alte locații impresionante.

Cum se distrează Smiley și Gina Pistol în luna de miere

Din Nisa, cei doi au luat o mașină și au ajuns în orășelul numit Saint-Paul-de-Vence, unde s-au cazat la un hotel cu multă verdeață. După ce au luat micul dejun, cele două vedete au ajuns în camera „unde se întâmplă magia, adică somn de voie”, a spus cântărețul.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Orășelul ales de ei este un adevărat paradis pentru iubitorii de artă, cu numeroase galerii și locuri încărcate de istorie. După o cină delicioasă într-un restaurant exclusivist, unde au savurat preparate fine, cei doi s-au îndreptat către locul de cazare pentru a se relaxa și odihni.

Cu ce vedetă internațională s-au întâlnit cei doi

Într-o altă dimineață, Smiley și Gina Pistol au început ziua cu un delicios mic dejun, savurând o varietate de bunătăți, iar apoi și-au continuat călătoria spre Cannes. Artistul a ținut să facă o comparație între România și Franța, menționând că și noi, la fel ca ei, începem reparațiile și construcțiile în plin sezon estival.

Ei, uite aici ne asemănăm bine cu francezii. La fel se lucrează și la noi, în drum spre mare, în plin sezon, că așa se face”.

Când au ajuns pe plajă, cei doi au dat peste cunoscutul actor Tom Hanks, însă nu au fost foarte siguri dacă într-adevăr era el sau nu. Pentru că nu au putut intra în apă din cauză că era rece, cei doi au luat la pas orașul, unde au văzut și locația unde se desfășoară Festivalul de Film de la Cannes. De acolo, cei doi au plecat într-un alt oraș de pe coasta franceză.

Superbă zi am avut, dar încă ne-a rămas gândul la Tom Hanks... o fi fost, sau n-o fi fost el? Voi ce credeți?”, a încheiat Smiley.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)