Evenimentul Zilei > Politica > Un NOU PARTID politic în ROMÂNIA: „EU nu mai ACCEPT asta”
Un NOU PARTID politic în ROMÂNIA: „EU nu mai ACCEPT asta”

Un NOU PARTID politic în ROMÂNIA: „EU nu mai ACCEPT asta”

Cozmin Gușă a vorbit la postul Realitatea TV despre noul partid pe care vrea să îl înființeze, declarând că ideea i-a venit „când cei din PSDragnea au luat decizia să ne închidă”.

Consultantul politic Cosmin Gușă a spus că decizia de a înființa partidul Realitatea a venit din cauza lipsei de reacție a clasei politice, începând cu președintele Klaus Iohannis.

„Este o certitudine că ei vor să ne falimenteze sau să ne preia. Nu se va întâmpla aşa ceva. Noi vom emite, dar această intenţie a lor de a ne distruge le arată frica de o entitate independentă care ţine partea cetăţenilor. Şi decizia mea de a înfiinţa pe Partidul Realitatea se bazează nu doar pe această ofensivă a lor de a ne băga pumnul în gură. Decizia mea de a demara înfiinţarea partidul s-a bazat şi pe lipsa de reacţie de la Klaus Iohannis în jos. Nu avem nevoie de sprijin în Justiţie, nu avem nevoie de chestii necorespunzătoare. Am fi avut nevoie de o postare pe Facebook în care să acuze această ofensivă Realităţii TV şi a altor instituţii media. Faptul că nu au reacţionat a fost suficient să îmi dau seama că aceşti oameni rând pe rând, de la Băsescu, la Geoană şi Iohannis nu au dorit decât să ne folosească. Şi eu nu mai accept asta. Dacă e să ne asumăm un sprijin pentru cineva ne asumăm sprijinul pentru cauze, nu pentru oameni nerecunoscători. Nici Băsescu, nici Iohannis nu au făcut nimic din ce au promis la Realitatea TV. Deci punct, nimeni nu va avea posibilitate să folosească publicul nostru ca să ajungă într-o funcţie”, a declarat Cosmin Gușă, la Realitatea TV.  

El a spus că partidul Realitatea nu va fi de stânga sau de dreapta pentru că perioada ideologiilor clasice a trecut de mult.

„Partidele de succes se orienteza pe nevoiele societăţilor pe termen scurt şi mediu. Şi fiecare stratifică 3-5 obiective legate de nevoile imediate. Deci, asta cu ideologiile clasice a căzut, nici de stânga, nici de dreapta, orientat pe oportunităţi şi, în cazul României, pe găurile din barcă care trebuie astupate”, a mai declarat Gușă.