Există o propunere legislativă privind distribuirea obligatorie a migranților în cadrul blocului, iar Comisia Europeană a confirmat, de asemenea, că este în continuare în favoarea soluționării migranților din afara UE în acest cadru, a afirmat Zoltan Kovacs.

"Comisia a recunoscut că migranții care locuiesc în Grecia primesc carduri bancare, care până acum au costat 110 milioane de euro", a spus el.  De asemenea, "a mărturisit" dorința de a consolida unitățile de poliție de frontieră controlate de la Bruxelles, a adăugat Kovacs, amintind de un comentariu al cancelarului german Angela Merkel că acest lucru nu poate funcționa decât în ​​detrimentul suveranității naționale.

"A mărturisit, de asemenea, adoptarea de către Parlamentul European a unei propuneri privind vizele migranților, așa-numitele vize umanitare, ceea ce, în mod esențial, deschide calea pentru ca comisia să rămână în picioare", a spus el.

Mai mult,  PE intenționează să majoreze finanțarea ONG-urilor cu 570 de miliarde în următorul ciclu financiar, a spus Kovacs. El a spus că guvernul este hotărât să informeze publicul cu privire la planurile Bruxelles-ului, și de aceea prim-ministrul Viktor Orban trimite o scrisoare tuturor alegătorilor.

"Nu vrem ca Ungaria să fie o țară a imigranților, în timp ce birocrația de la Bruxelles are intenția ca Europa să devină un continent de imigranți", titrează voiceofeurope