Parisul va fi SUBJUGAT de ISLAMIŞTI. Vor avea reguli proprii, legi, poliție proprie, va fi noul LIBAN
Editura Evenimentul si Capital

Parisul va fi SUBJUGAT de ISLAMIŞTI. Vor avea reguli proprii, legi, poliție proprie, va fi noul LIBAN

Autor: | | 7 Comentarii | 4893 Vizualizari

Alexandre Mendel, autorul cărții „Partition” vorbeşte fără ascunzişuri despre ceea ce clasa politică nu are curaj să spună direct. Aproape nimeni nu are puterea să vorbească deschis despre islamizarea Franței: „Am negociat cu islamiștii. Suntem total orbi la acest tip de semnale mici, că unele părți ale Franței au devenit islamizate”.

Nu este război şi nu va fi niciodată. Islamiştii strigă VICTORIE, noi strigăm PACE! Aceia care astăzi cred că ne aflăm în război împotriva terorismului islamist, nu cunosc bine realitatea din teren fiincă acolo unde islamul a devenit majoritar nu se mai poate face nimic. Se va sacrifica laicitatea.

A. Mendel vorbeşte despre islamizarea Franței, la ceea ce se întâmplă în Franța, în școli, spitale, la locul de muncă, în cluburi sportive etc. Autorul vorbeşte despre modul în care guvernul francez a decis, de bună voie sau nu, să realizeze o ințelegere cu Islamul. Acesta este subiectul principal al cărții.

"Timp de 20-30 de ani am renunțat la regulile noastre, la principii, la idealurile noastre republicane; am negociat cu islamiștii. Suntem total orbi la acest tip de semnale mici, că unele părți ale Franței au devenit islamizate. Asta poate explica astăzi terorismul în Franța. Dacă nu am fi acceptat aceste mici aranjamente cu Islamul radical, probabil că nu am fi avut atâtea atacuri în Franța. De aceea este atât de important astăzi să nu mai fim orbi în Franța și să spunem adevărul.

Cartea este scrisă prin ochii reporterului: "Am mers acolo, am mers în școli, în spitale, în orașe unde oamenii și poliția nu au pus niciodată piciorul să vadă realitatea. O mulțime de francezi, în special mulți jurnaliști francezi și politicieni francezi nu merg acolo niciodată. Este foarte important astăzi să fii reporter în aceste zone în care nimeni nu mai pune piciorul. Aceasta este o mărturie a timpului nostru modern". Ceea ce va deveni Franța în următorii 10 sau 20 de ani va fi un fel de nou Liban, mai ales în unele locuri din Franța.

"De exemplu, luați câteva suburbii în Paris: ei vor avea seturi de reguli proprii, vor avea propriile legi, poate chiar poliție proprie. Este deja cazul. Faptul este că în Franța, în multe locuri, guvernul nu mai are control acestor zone. Am acceptat situația ​​deja și nu ne vom lupta sa redobândim înapoi aceste suburbii. A fost deja făcut – am pierdut deja războiul împotriva lor.

Deci, oamenii bogați din Franța se vor afla în cartierele celebre ale Parisului, departe de probleme, iar apoi oamenii săraci vor trebui să se confrunte cu islamismul in mod zilnic. În felul acesta am acceptat situația", mai informează ortodoxinfo.ro.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate