Un editorial senzațional de Cheryl K. Chumley pentru Washington Times.

Părinții fondatori ar fi șocați să vadă America în anul 2020. De fapt, probabil că se răsucesc în morminte în acest moment, văzând cum Constituția pe care au elaborat-o cu atâta grijă – în ceea ce privește drepturile individuale acordate de Dumnezeu, nu de guvern – este zdrobită de barosul temerilor de coronavirus.

Mai ales când temerile sunt atât de deplasate.

Nu pentru că ar nega dreptul guvernului de a declara starea de urgență națională și de a întreprinde acțiuni pentru a proteja cetățenii de pericolele iminente.

Ci pentru că ar fi șocați de viteza cu care Constituția a fost dată peste cap – pe baza unor simple supoziții a ceea ce s-ar putea întâmpla. O răsturnare bazată în totalitate pe cifre exagerate și dovedit incorecte a ceea ce ar urma să se petreacă.

„Pandemia de Coronavirus: Simulările pentru viitor s-au dovedit eronate”, scria National Review.

„Cum este posibil ca prognozele de coronavirus să fie atât de greșite?”, a scris The Hill.

„Coronavirus: Cifrele greșite”, a scris The American Spectator.

În ciuda acestor recunoașteri ale erorilor, ale proiecțiilor greșite, ale cifrelor false ale epidemiei – încălcarea și restrângerea Constituției continuă să se petreacă.

Oamenii sunt dați afară de la muncă, li s-a ordonat să stea acasă, să poarte mască și să nu iasă pe stradă, sunt arestați, amendați și amenințați – toate din cauza unor prognoze care sunt aproape unanim recunoscute ca greșite.

De ce continuă criza constituțională? Este o cădere liberă, un bulgăre de zăpadă care se rostogolește, un dezastru ciclic.

Guvernele au dat dispoziții spitalelor să înceteze să mai facă alte intervenții medicale, pentru a face loc cazurilor de coronavirus – cazuri care pot apărea sau nu.

Guvernul a acordat miliarde de dolari sub forma unor fonduri stimulative pentru ca aceste spitale să fie menținute pe linia de plutire în perioada în care nu mai pot câștiga bani din alte intervenții.

Spitalele, pentru a obține dolari de coronavirus au nevoie de cazuri de coronavirus – așa că, ia ghiciți, cazurile de coronavirus vor apărea.

Guvenul preia cifrele de cazuri de coronavirus de la spitale și le folosește pentru a justifica noi restricții pentru populație, noi ordine de închis în case, noi afaceri care se închid.

Cum se termină toate astea?

Când se termină banii, evident. Însă înainte de a se întâmpla acest lucru, Constituția va fi total ucisă. Și pentru ce?

Situația este aceasta: toți știm că cifrele epidemiei sunt mincinoase. Cu toate acestea, cu toții acceptăm să trăim sub controlul instituit de guvern. În caz că…

În caz că…

Sunt cele mai puternice cuvinte ale momentului.

Judecătorul Frank Murphy – atenție, un Democrat! – a prezentat lucrurile scurt și cuprinzător, când a spus:

„Într-adevăr, puține au fost încălcările la adresa libertăților esențiale care nu au fost însoțite de argumente privind necesitatea urgenței, din partea oamenilor responsabili…”

Aceasta înseamnă, în esență, că guvernul va invoca întotdeauna o urgență – cum ar fi sănătatea națională, cum ar fi securitatea națională, cum ar fi siguranța națională – ca justificare pentru jefuirea libertăților civile.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE