De aproape un an de zile mai multe femei au depus plângere la poliție, acuzând că au fost atacate de un bărbat, chiar lovite cu bestialitate.

Deocamdată, polițiștii nu au reușit să-l prindă pe agressor, cu toate că multe din atacurile individului au semnalate și în  presa locală, care îi prezintă inclusiv fotografia și locurile în care poate fi găsit.

Ultima apariție a agresorului a fost semnalată marți, când un jurnalist de la o publicație locală a surprins cum doi tineri l-au fugărit pe agressor, după ce acesta a atacat o femeie pe stradă.

Se pare că cei doi tineri care l-au lovit și au început să-l fugărească pe bărbat erau cunoștințe ale femeii agresate de acesta.

Potrivit legislației în vigoare, nu este normal ca cetățenii să ajungă să își facă dreptate singuri, dar iat-, că aceste lucruri se întâmplă, fără ca poliția să i-a vreo măsură.

Din păcate, filmarea nu este foarte clară, iar polițiștii nu prea se pot folosi de ea.

„Îmi pare rău că nu pot ajuta poliția să identifice agresorii agresorului dar nu am reținut cum arătau și nici alte semnalmente decât ca erau tineri și în pantaloni scurți iar părțile de filmare din camera ascunsă cu care intervievam agresorul de femei unde ar fi putut fi identificate persoanele  s-au șters accidental”, explică jurnalistul care a fost marto la incident.

Ceea ce se știe despre agressor este că bărbatul nu are adăpost, fiind cunoscut și ca fiind consumator de substanțe halucinogene și extrem de agresiv cu oamenii.

La Piatra Neamț au fost înregistrate foarte multe agresiuni care au fost comise de persoane fără adăpost, în ultima perioadă. Luna trecută, o femeie de 63 de ani, care se afla pe o stradă din Piatra Neamț, a fost acostată de o persoană necunoscută, care i-a smuls geanta în care se aflau documentele personale și portofelul, potrivit stirileprotv.ro