Panegiricul lui Frunzăverde făcut de Antonescu: De ce nu mai vede liderul PNL traseiştii politici!

Panegiricul lui Frunzăverde făcut de Antonescu: De ce nu mai vede liderul PNL traseiştii politici!

“Un om cu identitate" , "de forţă", "care nu se fereşte să spună adevărul", “un câştig pentru PNL", “o decizie care ne bucură şi ne onorează", au curs, astăzi, laudele preşedinte PNL, Crin Antonescu, la adresa noii achiziţii făcute de partidul său, fostul primvicepreşedinte PDL, Sorin Frunzăverde.Aprig critic al migraţionismului politic în trecut, Antonescu a respins de această dată acuzaţiile PDL de traseism la adresa noului coleg de partid, invocând vechimea de 21 de ani a lui Frunzăverde în PDL.

“Acuzaţiile de traseism la adresa lui Frunzăverde nu stau deloc în picioare. Un om care a stat la putere sau în Opoziţie timp de 21 de ani într-un partid, care justifică de ce pleacă nu i se poate imputa acest lucru", a spus Antonescu. Liderul PNL a anunţat că Frunzăverde a va ocupa un loc de vicepreşedinte la nivel naţional , însărcinat cu relaţiile internaţionale. "Sorin Frunzăverde este binevenit alături de noi. De asemenea momente e nevoie în politica românească, de momente ale adevărului. Semnificativ este că este unul din puţinele momente ale adevărului, când un om politic are curajul de a spune lucruri pe care el le crede. Sorin Frunzăverde este un om care a lucrat, chiar dacă nu întotdeauna sub lumina reflectoarelor, pentru acest partid. Sorin Frunzăverde este artizanul convins al aderării partidului său, la vremea respectivă, la PPE, la dreapta europeană. (...) Sunt onorat să fiu coleg cu Sorin Frunzăverde", a afirmat liderul PNL.

"Câte vreme Opoziţia a spus lucruri grave despre criza statului de drept din România şi multe alte lucruri care au fost expediate sub semnul partizanatului public, astăzi nr. 2 din partidul de guvernământ ne spune că avem probleme grave, că avem un stat poliţienesc. Un altul, secretarul general al PDL ne spune, poate la mânie, că a fost lucrat la DNA de colegii lui. Când astfel de lucruri vin de la un om care vine din principalul partid de guvernământ e altceva", a continuat preşedintele PNL.Cât despre viitorul lui Sorin Frunzăverde în PNL, Crin Antonescu a anunţat că "ne vom întâlni săptămâna viitoare şi vom stabili detaliile venirii sale în PNL. Eu intenţionez şi sper să accepte cooptarea sa ca vicepreşedinte al PNL şi poate chiar cu atribuţii pe care le-a exercitat şi la PDL - aceea a relaţiilor internaţionale".Acest lucru s-ar putea întâmpla la Congresul Extrordinar al PNL din 7 aprilie pentru că avem a face cu un care: "are identitate politică, are cultură politică şi curaj politic", a mai spus şeful PNL.

Ne puteți urmări și pe Google News