Theodor Paleologu susține că aceştia ar trebui să se voteze alt candidat, o alegere conformă cu aspiraţiile lor etice şi civice.

„Înţeleg dezamăgirea membrilor, simpatizanţilor şi votanţilor USR faţă de candidatul lor oficial. De aceea nici nu voi răsuci cuţitul în rană, ci rămîn la formularea blîndă pe care am folosit-o deja: eroare de casting. Votanţii USR-PLUS sînt în marea lor majoritate oameni cu studii şi discernămînt. Vor şti să facă o alegere conformă cu aspiraţiile lor etice şi civice. Sînt şi ei deştepţi, dar mulţi”, a scris Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Rise Project a publicat, marţi, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eşuat, iar liderul USR este supervizorul senin al unor fraude şi conflicte de interese cu fonduri UE”.

Citește și BREAKING NEWS. Barna, licitațiile trucate și oameni cu dizabilități lăsați de izbeliște. Ancheta care îl poate „îngropa” pe candidatul USR

În replică, liderul USR spune că e „ca şi cum ne-am supăra pe Hagi că n-a înscris de fiecare dată”.

Conform jurnaliștilor de la Rise Project, „antreprenorul de succes Dan Barna duce în spate o serie lungă de eșecuri care au costat aproape șase milioane de euro”. Cine citește ancheta află cum cea mai mare parte a banilor dintr-un program european pentru persoane cu dizabilități grave au fost risipiți pe cursuri și birocrație, iar de întreprinderile sociale s-a ales praful.

Citește și Înregistrare-ȘOC cu Dan Barna. Ce spune de Evz și Rise Project după ultimele dezvăluiri

„Opozantul și-a dirijat afacerile în algoritmul de încredere al pesedistului Dragnea: bani publici pentru prietenii de școală”, este o altă acuzație a Rise Project, care punctează un lung și de afaceri cu firme de casă, de licitații trucate prin participarea la licitații a unor firme-paravan și bunuri de capital cumpărate la prețuri supraevaluate și de trei ori.