Cum arată iubita lui Oscar, copilul lansat de Dan Negru. A câștigat o avere din trap

Cum arată iubita lui Oscar, copilul lansat de Dan Negru. A câștigat o avere din trap Sursa foto Instagram

Oscar s-a făcut remarcat la doar 12 ani la emisiunea „Next Star”, prezentată de Dan Negru. Au trecut 10 ani de atunci, iar artistul, poreclit „Eminem de România” a devenit faimos în lumea trapului și a câștigat sume mari de bani. Mai mult, el și-a făcut și iubită.

Oscar, un adevărat gentleman

El și iubita sa, Ana Sofronia, au fost văzuți la un restaurant de lux de pe șoseaua Nordului. Partenera trapper-ului a purlat o rochie neagră mulată, cel mai probabil pentru a își etala silueta, o pereche de tocuri cui, dar și o geantă care costă peste 1000 de euro.

Cei doi au fost despărțiti o perioadă de timp, dar acum s-au împăcat și pare că relația merge foarte bine.Ieșiți din local, Oscar și iubita și-au comandat taxi pentru a merge către următoarea destinație. Trapper-ul i-a deschis ușa de la mașină partenerei sale ca un adevărat gentleman. El a mai rămas afară câteva minute pentru a își termina țigara, potrivit Cancan.

oscar

Sursa foto Cancan

Cine este Oscar

Oscar a participat la „Next Star” la doar 12 ani și a impresionat juriul. Apoi, el și-a făcut apariția la concursul „X Factor” și a devenit cel mai apreciat artist din industria Trapp. Ștefan Căpraru a colaborat cu artiști precum Nane, SuperED, Ian, Amuly și Aerozen. Unele melodii ale sale au ajuns în topuri, printre care și „Ce suntem?” și „Oriunde mă duc”. El a cântat la festivalurile Neversea și Beach Please și se bucură de un succes formidabil pe Tik Tok și Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost comparat cu Eminem și Justin Bieber

El a avut un stil vestimentar aparte încă din copilărie. Mulți l-au comparat cu Justin Bieber pentru că purta haine largi, exact ca rapperi din America. Acesta a declarat la „X Factor” că nu este un golan doar pentru că poartă haine largi și pentru că are melodii cu un limbaj vulgar. „Nu suntem doar nişte golani îmbrăcaţi în haine largi”, a spus Oscar la vremea aceea.