Next Star, cu Dan Negru prezentator, va debuta în sezonul 10 joi, 12 martie, de la ora 20:00, la Antena 1. Prima ediție va aduce în fața juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa opt concurenți extrem de talentați. Marele premiu pus la bătaie în finală este de 20.000 de euro!

„Eu nu am crezut, în viața vieților mele, că o să existe așa un moment pe scena Next Star”, spune Dorian Popa la finalul unui moment care l-a uimit.

Surprizele vor fi de proporții atât pentru Loredana, cât și pentru Ștefan Bănică, aflați pentru prima dată în ipostaza de jurați ai unui talent show care are ca protagoniști copiii. „Vreau să-ți spun, cu toată admirația, că numărul tău poate fi prezentat oriunde în lumea asta. A fost excepțional! Nu m-ar mira să te văd executându-l la Cirque du Soleil – Las Vegas”, este una dintre reacțiile lui Ștefan Bănică. „A fost copleșitor. Ne-ai topit sufletele și ne-ai făcut să visăm”, l-a completat și Loredana.

La fel ca la precedentele ediții, și acum publicul va avea posibilitatea să aleagă favoritul, pe care îl poate trimite în finala de popularitate, unde premiul pus în joc este de 5.000 de euro.

„Next Star e un show curat, care arată că se poate și altfel. E în primul rând un show de portofoliu, de eleganță și faptul ca el a avut și audiențe tv a fost un bonus pentru noi. E singurul kids show rămas la televizor și asta nu e neapărat o calitate a televiziunii din România, de asta cred că e loc de mai multe astfel de producții tv”, spune prezentatorul Dan Negru.