Evenimentul Zilei > Actualitate > Organizatorii au făcut anunţul. Eurovision 2020 a fost anulat
Organizatorii au făcut anunţul. Eurovision 2020 a fost anulat

Organizatorii au făcut anunţul. Eurovision 2020 a fost anulat

Concursul Eurosivion 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în luna mai, la Rotterdam, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Anunţul a fost făcut de organizatori într-un comunicat de presă.

„Cu regret profund, trebuie să anunțăm anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam. În ultimele săptămâni, am explorat multe opțiuni alternative pentru a permite concursului Eurovision să se desfăşoare.

Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea Covid-19 în toată Europa și restricțiile instituite de guvernele țărilor participante și de autoritățile olandeze au determinat EBU să ia decizia dificilă de a nu merge înainte cu evenimentul, așa cum era planificat”, se arată în comunicatul European Broadcasting Union (EBU), organizatorul concursului Eurovision.

Alcohol You este piesa cu care Roxen trebuia să reprezite România la Eurovision Song Contest 2020, de la Rotterdam, melodia obţinând punctaj maxim atât la votul juriului, cât şi la cel al publicului, în Finala Naţională  desfăşurată la Buzău.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: