Evenimentul ZileiEVZ SpecialOrban a ajuns la sapă. „Manopera” i-a venit de hac. VIDEO

Orban a ajuns la sapă. „Manopera” i-a venit de hac. VIDEO

Orban a ajuns la sapă. „Manopera” i-a venit de hac. VIDEO
Președintele PNL s-a desprins puțin, în acest week-end, de tumultul luptelor politice ale săptămânii. A ieșit în natură, unde a dat o mână de ajutor la plantarea de puieți.

Ludovic Orban a participat, sâmbătă, la o acţiune de plantare de puieţi în judeţul Maramureş, potrivit Antena 3.

Acțiunea ”Împădurim Maramureşul” cu Orban, epic fail

Însă, deși plin de bune intenții, a avut parte de o surpriză chiar în plin efort. I s-a rupt sapa, chiar la scurt timp după ce s-a apucat de responsabila acțiune. Liderul PNL a explicat motivul pentru care eforturile lui nu prea au avut succes. Liberalul cu state vechi, fost premier în anul pandemiei, s-a confruntat cu o situație destul de neplăcută, dar și hilară. Chiar în timp ce săpa și îndepărta pământul pentru a planta copaci în spațiul astfel degajat, Orban s-a trezit fără obiectul muncii.

 

Mai precis, la scurt timp după ce și-a început prestația, actualul președinte al liberalilor a rămas fără sapă. ”E o zonă unde au fost tăiaţi copaci, sunt rădăcini ramificate pe suprafeţe foarte mari şi în săpare am dat de foarte multe rădăcini şi este mai greu de scos pământul. E o acțiune foarte importantă”, a declarat Orban jurnaliştilor cu destul umor, recunoscând indirect că și ”prestația” sa are o parte de vină.

La acţiunea ”Împădurim Maramureşul”, Ludovic Orban a participat alături de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, preşedintele CJ Maramureş, Ionel Bogdan, dar şi de zeci de voluntari.

Avertisment crunt pentru ”dușmanii” lui Florin Cîțu

Pe de altă parte, tot sâmbătă, președintele PNL nu a uitat de adversarii partidului după recenta criza guvernamentală provocată de demiterea ministrului Voiculescu. Ludovic Orban a transmis un avertisment fără ocolișuri către miniștrii care lansează atacuri la adresa premierului Cîțu. El a atras atenția că aceștia trebuie să aibă bagajele făcute.

”Orice ministru să știe că, înainte de a-și ataca premierul trebuie să își scrie demisia. Dacă nu și-a scris demisia, trebuie să știe că va pleca acasă exact cum a plecat Voiculescu (…) Nu e o competiție între PNL, USR PLUS, UDMR, grupul minorităților, e o înțelegere pentru guvernarea țării. Nu e un campionat de orgolii între oameni care suferă de vedetism. E vorba de o răspundere uriașă pe umerii noștri. Orice ministru să știe că, în momentul în care a dat declarații contra premierului trebuie să aibă bagajele făcute”, a avertizat Orban.

”.


Accesează: