Evenimentul Zilei > Social > Omoară oameni și ascultă muzică lângă cadavre. Criminalul din Vaslui și-a ucis cel mai bun prieten. „Nu regret nimic”
Omoară oameni și ascultă muzică lângă cadavre. Criminalul din Vaslui și-a ucis cel mai bun prieten. „Nu regret nimic”

Omoară oameni și ascultă muzică lângă cadavre. Criminalul din Vaslui și-a ucis cel mai bun prieten. „Nu regret nimic”

Scene înfiorătoare în comuna Mălușteni, satul Țuțcani din județul Vaslui. În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat în vârstă de 45 de ani, recidivist și cu handicap locomotor, având un picior amputat, și-a înjunghiat cel mai bun prieten, în vârstă de 42 de ani. Victima a murit, însă acuzatul nu regretă absolut nimic.

În noaptea de vineri, cei doi bărbați au consumat băuturi alcoolice în cantități mari. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe cel mai bun prieten până când acesta a decedat sub privirile încețoșate ale acuzatului, aflat sub influența băuturii.

Și-a lăsat prietenul într-o baltă de sânge. „Nu regret nimic”

Abia a doua zi, agresorul i-a povestit unui localnic că și-a omorât prietenul noaptea anterioară. Acesta a alertat imediat autoritățile, iar la locul crimei s-a deplasat o ambulanță cu un echipaj medical care a constatat decesul celui mai bun prieten al acuzatului, aflat într-o baltă de sânge.

Motivele faptei nu sunt cunoscute, însă criminalul a fost audiat, iar pe data de 21 august a fost dus în fața instanței Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, acuzatul a afirmat că nu regretă nimic, însă nu a dorit să relateze cele întâmplate.

Criminalul din Vaslui a șocat comunitatea. „Ascultă muzică în curtea mortului”

„Este foarte periculos. Bea fără oprire, zi și noapte. Îi e teamă la lume să vorbească. Ascultă muzică la maxim în curtea mortului și la microfon, înjură toată mahalaua. Băute peste băute.

Mortul era cuminte, liniștit. Nu avea bani, muncea pentru o pâine, dar îi plăcea și lui băutură. Ăstălalt avea pensie, că i-a fost tăiat piciorul de la genunchi. Rău tare de tot!

Să știți că ne-am așteptat să facă o nenorocire! Era prea de tot! E sătul de pușcărie, a violat bătrâne, a bătut, ce nu a făcut?! Vă rugăm, ajutați-ne, să nu se mai întoarcă în sat!”, au spus localnicii pentru postul de televiziune Pro TV.

Cazierul bogat al criminalului. Și-a violat bunica

Criminalul are un cazier bogat. A petrecut 12 ani după gratii pentru că și-a violat bunica. Bărbatul este un client „vechi” al oamenilor legii, care s-au confruntat și cu cazuri de tâlhărie și alte infracțiuni comise de bărbat.

De asemenea, acuzatul nu a muncit niciodată, însă consumă băuturi alcoolice în cantități mari.

„În noaptea de 19/20 august, în timp ce consumau băuturi alcoolice la locuinţa victimei, autorul a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale ale corpului, cauzându-i decesul. Nu se cunoaşte deocamdată mobilul acestei fapte sau motivul care l-a determinat pe agresor să îi aplice loviturile cu cuţitul victimei.

În prezent, se efectuează cercetări de către un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând să se dispună reţinerea pentru 24 de ore a presupusului autor al faptei, cercetările urmând să continue până la clarificarea situaţiei în cauza”, a declarat procurorul Silvia Elena Bejinariu, şeful Secţiei Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.