Evenimentul Zilei > Actualitate > PERVERS PE OLX. Ofertă INDECENTĂ pentru femeile din România. VA FI VIRALUL ANULUI? Conţinut +18
PERVERS PE OLX. Ofertă INDECENTĂ pentru femeile din România. VA FI VIRALUL ANULUI? Conţinut +18

PERVERS PE OLX. Ofertă INDECENTĂ pentru femeile din România. VA FI VIRALUL ANULUI? Conţinut +18

OLX…locul tuturor posibilităților. De regulă OLX este una dintre cele mai solicitate platforme de cumpărături on-line din România. Și pe bună dreptate. Pe OLX găsești absolut orice: haine, accesorii, pantofi, genți, mașini, electrocasnice, cărți, iar lista poate continua.

Pe de altă parte, tot pe OLX mai găsim și anunțuri „interesante”. De-a lung timpului, pe rețelele sociale au apărut tot felul de poze cu anunțuri care mai de care bizare, postate pe OLX. Fie că vorbim despre un combinat întreg care a fost scos la vânzare, sau de ironii la adresa puterii, prin postarea mesajelor de tipul „caut premier”, românii uimesc sau șochează, de fiecare data cu imaginația lor.

Zilele acestea, un nou anunț a stârnit amuzamentul internauților și clienților OLX. Este vorba de un un mesaj perverse, postat fără nici cea mai mică urmă de inhibiție. „ Caut Fată ofer 100.Lei pe o Oră nu rsp la Bărbați vă închid tel în Nas”, se arată în anunț .