Evenimentul Zilei > Actualitate > Oficialii FRF au luat o decizie în cazul fotbalistului care A FURAT de la un coechipier
Oficialii FRF au luat o decizie în cazul fotbalistului care A FURAT de la un coechipier

Oficialii FRF au luat o decizie în cazul fotbalistului care A FURAT de la un coechipier

Comisia Tehnică a Federației Română de Fotbal a decis, astăzi, că Paul Cubleșan, component al naționalei Under 18, nu va mai fi convocat la următoarea acțiune a „tricolorilor”.

 Paul Cubleșan, component al echipei naționale Under 18 a fost acuzat Sergiu Anton, coechipierul său, că i-a furat acestuia pantofii și tricoul, pentru a merge în club. Evenimentul s-a petrecut la una dintre acțiunile naționalei Under 18, iar oficialii FRF au deschis o anchetă. Astăzi, membrii Comisiei Tehnice au anunțat decizia luată în privința lui Cubleșan.

„La finalul unei anchete interne, Comisia Tehnică a Federației Română de Fotbal a luat o decizie în privința lui Paul Cubleșan, component al reprezentativei Under 18, în urma unui incident ce a avut loc la finalul acțiunii precedente. Paul Cubleșan, jucător convocat pentru meciurile pe care România U18 le-a disputat, pe 7, respectiv 9 aprilie 2015, la Timișoara, în fața selecționatei similare a Danemarcei (2-1 și 0-0), nu va mai fi convocat la următoarea acțiune a ”tricolorilor” antrenați de Andrei Spier, programată în perioada 19-21 mai 2015, când aceștia vor întâlni Croația în două jocuri de verificare. Decizia Comisiei Tehnice a FRF, luată de comun acord cu antrenorul reprezentativei U18 a României, vine ca urmare a unei anchete interne care a avut rolul de a lămuri incidentul relatat în mass-media la finalul acțiunii de la Timișoara", se precizează în comunicatul FRF.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: