Evenimentul Zilei > Actualitate > OFICIAL. El este noul antrenor al Simonei Halep
OFICIAL. El este noul antrenor al Simonei Halep

OFICIAL. El este noul antrenor al Simonei Halep

Potrivit presei din Vest, australianul Darren Cahill a devenit noul tehnician al Simonei Halep.

Staff-ul tenismenei din Constanța l-a convins pe australian să devină antrenor cu normă întreagă, iar acesta face parte din programul Adidas Player Development. Simona și Darren au mai colaborat în cadrul turneului de la indian Wells, cea mai importantă competiție câștigată de româncă. În tot acest timp, românca în vârstă de 23 de ani s-a arătat mulțumită de feleul în care australianul conduce ședințele de pregătire și a luat în calcul o colaborare pe termen lung cu Cahill.

„După ce au lucrat împreună în mai multe turnee, în 2015, Simona Halep l-a angajat oficial pe Darren Cahill ca antrenor cu normă întreagă. Primul turneu pe care românca îl va disputa în noua formulă este chiar Wimbledonul, care va începe pe 29 iunie. Această decizie vine după ce Halep a decis să renunţe la serviciile lui Victor Ioniţă, antrenor pe care l-a avut alături în ultimele 8 luni, după despărţirea de Wim Fissette”, notează site-ul italian de specialitate www.ubitennis.com.  

În carierea sa de antrenor, Darren Cahill a mai lucrat cu jucători precum Andy Murray şi Fernando Verdasco, iar în circuitul feminin a mai colaborat cu Sorana Cîrstea, şi le-a îndrumat şi pe Ana Ivanovic şi Daniela Hantuchova.