Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Zăvoranu, ARESTATĂ în ANGLIA. Vedeta a ajuns ”starletă” internațională
Oana Zăvoranu, ARESTATĂ în ANGLIA. Vedeta a ajuns ”starletă” internațională

Oana Zăvoranu, ARESTATĂ în ANGLIA. Vedeta a ajuns ”starletă” internațională

Tabloidul britanic The Mirror i-a dedicat un articol Oanei Zăvoranu. Ziarul titrează în ediția online că ”starleta” ar fi fost arestată pentru că l-ar fi șantajat pe medicul estetician Marek Vâlcu să o opereze pentru a opta oară.

Potrivit The Mirror, Oana Zăvoranu l-a amenințat pe chirurgul Marek Vâlcu că dezvăluie detalii ce l-ar putea incrimina în dosarul operațiilor estetice decontate la Spitalul de Arși. Jurnaliștii britanici scriu că vedeta dorea ca medicul să o opereze gratuit.

Deși redactorii de la tabloidul din Regat s-au grăbit să o ”aresteze”, Oana Zăvoranu este cercetată în libertate.

Ea a fost prinsă în flagrant, joi, de poliţiştii bucureşteni. Artista i-ar fi cerut medicului estetician Marek Vâlcu 10.000 de euro ca să nu dezvăluie în presă că a efectuat operații nelegale, în același mod ca și chirurgii plasticieni de la Spitalul de Arși. Medicul i-ar făcut mai multe operații estetice Oanei Zăvoranu.

Doctorul Marek Vâlcu spune, însă, că Oana a invocat că ar fi fost nemulţumită de operaţiile făcute, de-a lungul timpului, şi că i-a cerut bani ca să nu îl discrediteze.

Avocatul ei, Alexandru Murărescu, a spus că banii ceruţi medicului de către clienta lui reprezentau despăgubiri pentru mai multe operaţii estetice pe care aceasta le considera nereuşite.

Murărescu a mai spus că Oana Zăvoranu îşi dăduse întâlnire cu Marek Vâlcu, joi, spre a obţine consimţământul acestuia pentru declanşarea procedurii de mediere. Avocatul a adăugat că Zăvoranu a mers la întâlnire însoţită de un "mediator autorizat".

CITETEȘTE și SUBIECTUL ZILEI în categoria DIVERTISMENT:
Ruşine în familia REGALĂ: Kate Middleton, cu posteriorul GOL. Imagini controversate cu DUCESA | GALERIE FOTO