Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu a spus adevărul. „Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo”
Oana Zăvoranu a spus adevărul. „Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo”

Oana Zăvoranu a spus adevărul. „Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo”

A înțeles că doar Dumnezeu o poate ajuta și a scăpat de vrăjitoare. Pentru prima dată, Oana Zăvoranu s-a simțit în stare să vorbească despre acest subiect sensibil.

Oana Zăvoranu șochează cu mărturisiri incendiare. Querida a pus punctul pe I și a explicat motivul incredibil pentru care a acceptat să meargă la vrăjitoare.

Oana Zăvoranu a spus adevărul. „Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo”

Un simplu dans la televizor între mama sa și Pepe a făcut-o pe Oana Zăvoranu să-și piardă mințile. A fost atât de convinsă că aceștia s-au aliat împotriva ei, încât a luat cea mai greșită decizie din viață. Care a costat-o scump.

“Mama s-a aliat cu Pepe”

”Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat. Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla. Practic a fost un șoc pentru toată lumea. Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată.”, a mărturisit Oana.

„Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier”

Oana a afirmat că atunci a fost contactată de vrăjitoare. Acestea au făcut-o să înțeleagă că în jurul ei se află doar forțe malefice.

”Cei mai mari dușmani de la un anumit moment au fraternizat și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț și mama ta. Ăla a fost momentul în care oricum vrăjitoarele aflaseră. Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier.”, a mărturisit Oana Zăvoranu.