„Fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de mediul înconjurător, dar rolul cel mai important îl joacă politicul. Vestea proastă e că ne confruntăm cu o criză de sistem: modelul bazat pe creștere economică infinită pe o planetă cu resurse finite și-a atins limita” a scris pe Facebook, de Ziua Mediului, Oana Bogdan, despre care Dacian Cioloș spus în trecut că „a fost și este roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă care a dat formă și substanță proiectului politic RO+ devenit, mai apoi, PLUS.

Vestea bună e că un model bazat pe creșterea stării de bine a oamenilor mai degrabă decât pe productivitate și creștere economică (ce deseori nu se reflectă în calitatea vieții) este posibil, dar doar dacă există #voință #politică. Programul politic al PLUS este construit în sensul acesta. Dar mai vorbim noi despre asta…”, mai notează Oana Maria Bogdan, membră a conducerii PLUS.

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a anunțat luni dimineață, după ce Marcel Lepa s-a sinucis în penitenciar, că s-a declanșat o anchetă internă.

„Colegii noștri sunt încă la Timișoara, verificările sunt în curs, la final vom da toate detaliile cu privire la aceste verificări. Cât este necesar până la a stabili în detaliu tot ceea s-a întâmplat cu organizarea misiunii”, a mai spus Buda.