Evenimentul Zilei > Social > O vedetă Antena 3 s-a îmbolnăvit de COVID. Testul PCR a ieșit pozitiv, deși s-a vaccinat în februarie
O vedetă Antena 3 s-a îmbolnăvit de COVID. Testul PCR a ieșit pozitiv, deși s-a vaccinat în februarie

O vedetă Antena 3 s-a îmbolnăvit de COVID. Testul PCR a ieșit pozitiv, deși s-a vaccinat în februarie

O prezentatoare a postului de televiziune Antena 3 s-a îmbolnăvit de COVID în condițiile în care s-a vaccinat împotriva bolii, încă din luna februarie.

Este vorba despre Maria Coman care a contactat virusul, deși s-a imunizat împotriva acestuia. Vedeta Antena 3 a precizat că se simte bine, dar că boala i-a dat peste cap planurile de vacanță. Ea avea planificat un weekend la Paris, în Franța, însă nu va mai putea pleca.

„Am ratat liniștită, ca mulți alții, primele 3 valuri de pandemie, dar nu avea cum să fie atât de simplu încât să îl ratez și pe al patrulea. Dar, să o luăm cu începutul. A venit și vaccinul, m-am și vaccinat, a mai trecut niște timp, a trecut și vârful crizei, părea că în sfârșit e o perioadă bună, așa că m-am apucat de cumpărat bilete de avion și planificat diverse. Cum concedii prea multe nu sunt pe timpul verii, m-am înghesuit cât am putut prin weekenduri, cu o singură excepție (pe lângă Grecia, care a rămas cum am stabilit mai sus), un week-end prelungit la Paris.

De plecat trebuia să plecăm joi, adică poimâine. Pe weather zicea cam 22 de grade și ploaie, mi-am notat să îmi iau umbrela, pentru că de obicei când îmi iau umbrela nu plouă. Și deja speram că o să îmi găsesc și un parfum nou și că, oricum, dacă nu îmi găsesc, măcar testez ce a mai apărut”, a povestit prezentatoarea TV experiența prin care trece.

S-a testat după ce și-a pierdut mirosul

Ea a adăugat că ar fi trebuit să plece joi la Paris, însă planurile i-au fost datr peste cap. Astfel, a decis să se testeze împotriva COVID, după ce nu a mai avut miros.

„Și, cum mă gândeam eu așa la parfumuri, am avut un flashback. Că tocmai fusesem la film și nu am simțit miros de floricele. Că n-am simțit mirosul de la cremă după duș. Că menta din curte n-a avut niciun miros.

Că am luat pepeni și chiar m-am gândit „ia uite, frate, ce diferență față de ăia din Grecia, n-au niciun miros!” Zbang-zbang, revelație. Îmi fac test rapid, iese negativ. Dar zic să mă duc totuși a doua zi la PCR, care, evident, cum credeți, iese pozitiv” a scris Maria Coman despre experiența prin care trece.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News