Evenimentul Zilei > Social > O femeie din India a „înviat din morți”, chiar când urma să fie incinerată. Un caz similar a avut loc și în România
O femeie din India a „înviat din morți”, chiar când urma să fie incinerată. Un caz similar a avut loc și în România

O femeie din India a „înviat din morți”, chiar când urma să fie incinerată. Un caz similar a avut loc și în România

O femeie din India s-a trezit din "morţi", chiar când membrii familiei se pregăteau să o incinereze, conform unei tradiții locale.

O femeie dintr-un sat din India, a „înviat” din morți, în contextul în care membrii familiei sale se pregăteau să o incinereze, conform tradiției locale. Rudele femeii au transportat-o pe aceasta, ulterior, la o unitate medicală, pentru a primi îngrijiri de urgență. Un caz similar a avut loc și în România.

Cum poate fi înmormântat un om fără să fie mort

O femeie în vârstă de 76 de ani din satul Mudhale, Baramati, India a fost confirmată cu noul coronavirus. În urma primirii rezultatului, vârstnica s-a izolat în propria locuință.

Din cauza faptului că femeia a început să prezinte simptome grave, pe fondul infectării cu noul coronavirus, membrii familiei au decis să o transporte de urgență la o unitate medicală, pentru a fi tratată. Spitalul era, însă, foarte aglomerat și nu a mai putut primi imediat un alt pacient, motiv pentru care femeia a fost pusă pe o listă de așteptare.

Ajunși înapoi la autoturismul cu care s-au deplasat către unitatea medicală în cauză, membrii familiei au observat că femeia nu mai era conștientă, motiv pentru care au decis să anuleze internarea în cadrul spitalului.

Aceștia s-au întors acasă și au început să se pregătească pentru ritualul local tradițional. În timp ce membrii familiei se pregăteau să o incinereze pe femeie, vârstnica a deschis ochii și a început să plângă.

Femeia a fost transportată din nou la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale, scrie presa internațională.

O femeie a „înviat din morți” și în România

Anul trecut, în luna noiembrie, o femeie trecută de vârsta de 60 de ani a „înviat din morți” în timp ce rudele o așezau în sicriu.
Pensionara a fost găsită de către oamenii legii în comă și prezentând hipotermie. Femeia a fost transportată de urgență la o unitate sanitară din Bihor, unde a fost internată și a primit îngrijiri.
Spre seară, inima i s-a oprit și a fost declarată decedată.
În momentul în care rudele femeii încercau să o așeze în sicriu, femeia a început să-și revină la viață, conform antena3.ro.